Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"Fenerbahçe'ye karşı 20 yıldır bir tür zulüm yapılmaktadır. Nasıl oluyor da 4 Nisan gibi bir olay faili meçhul olabiliyor? Bu kadar güçlü bir devletin böyle bir olayı aydınlatmaması kabul edilebilir değildir.

17 Mart'ta oynanan Trabzon'daki maç, son 10 maçımızdan 2'sinin iptal edilmesi ve üçüncüsünde yaşananlarla birlikte değerlendirildiğinde, bir dizi olaylı maçın arka arkaya geldiği bir döneme denk gelmektedir. Stadyumda güvenlik önlemleri yetersiz olmasına rağmen, hala Emniyet Müdürü görevde. Hatta sayın Valimiz bile görevde olmaması gerekirdi. Eğer Batshuayi'nin attığı gol olmasaydı, belki de şampiyonluk orada sona ermiş olurdu.

Tüm bu olayları bir araya getirdiğimizde, özellikle Trabzon maçından sonra bize ceza verilmesi planlandığında kulübümüz camiasını topladık. 30 bin kişi destek verdi. Hukukçularla bir araya gelerek olası çekilmeleri tartıştık ve sonunda bir yol haritası belirledik."

Ali Koç'un bu sözleri, Trabzon'daki olayları sert bir dille eleştirmesi ve camiasının tepkisini dile getirmesiyle dikkat çekti.

Muhabir: AYŞE SANCAK