Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Muhteşem bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada Sarı-Lacivertliler, 22. dakikadan itibaren 10 kişi oynadı.

Fenerbahçe Öne Geçti

Karşılaşma, Fenerbahçe'nin 71. dakikasında Çağlar Söyüncü'nün kaydettiği golle 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken bu skor, Galatasaray'ın şampiyonluğuna da engel oldu.

Djiku Oyundan Atıldı

Mücadeleye 11’de başlayan Alexander Djiku, derbide oyun dışı kaldı. Müsabakanın 21. dakikasında orta sahada sarı-kırmızılı futbolcu Lucas Torreira’ya yaptığı müdahale sonrası hakem Arda Kardeşler, ikinci sarı kartını göstererek kırmızı kartla saha dışına gönderdi. Ganalı futbolcu, 12. dakikada ise ilk sarı kartını görmüştü. Djiku, gelecek hafta oynanacak İstanbulspor maçında cezalı duruma düştü.

Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı! Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı!

Şampiyonluk Son Haftaya Kaldı

Alınan bu sonucun ardından şampiyonluk ihtimali son haftaya uzadı. Galatasaray, son hafta Konyaspor deplasmanına gidecek. Fenerbahçe ise evinde küme düşmeyi garantileyen İstanbulspor'u konuk edecek.

Galatasaray İlk Kez Yenildi

Fenerbahçe, Galatasaray'ın 25 maçlık yenilmezlik serisini ve iç sahada 36 maçlık yenilmezlik serisini bitirdi.

Editör: Birol Sancak