Fransız ekibi Lyon ile Galatasaray 25 yaşındaki oyuncu ile yakından ilgileniyor Fransız ekibi Lyon ile Galatasaray 25 yaşındaki oyuncu ile yakından ilgileniyor

Özellikle İrfan Can Kahveci liderliğinde bazı oyuncuların tribünlerle birlikte karşılıklı küfürlü tezahüratta bulunduğu duyuldu. Bu ağır küfürlerin futbolcular tarafından seslendirilmesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Galatasaraylı taraftarlar, Arda Turan'ın soyunma odasında çekilen görüntüsüne verilen cezayı hatırlatarak, Fenerbahçeli oyunculara da ceza verilmesi gerektiğini savundu.

Öte yandan, Trabzonspor ile oynadıkları müsabaka sonrası sahaya giren ve etkisiz hale getirilen taraftarı döven Osayi Samuel, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat PFDK'ya sevk edilmişti. Ancak, Osayi Samuel'e hiç ceza verilmemiş, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a ise 1'er maç ceza verilmişti. Tahkim Kurulu ise jet hızıyla Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezalarını durdurma kararı almıştı. Bu gelişmeler ışığında, yıllardır şımartılan Fenerbahçeli oyuncuların her türlü cezai müeyyideye rağmen adeta ödüllendirildiği ve İstanbul medyasının bu duruma sessiz kaldığı görülüyor. Ancak, bu durumun gerçek mağduriyeti Türk futboluna olduğu açıkça görülmektedir.

Muhabir: AYTEKİN AKAY