Anastasios Bakasetas, Trabzonspor ile olan sözleşmesini uzatmayarak haziranda sona erecek ve bordo-mavili takımda kalması beklenmiyor. Bu nedenle, Bakasetas'ın yeni kulübü merak konusu olmuş durumda.

1461 Soğuksuspor U-18 Takımı Türkiye Şampiyonası'nda Şampiyonluk Hedefliyor 1461 Soğuksuspor U-18 Takımı Türkiye Şampiyonası'nda Şampiyonluk Hedefliyor

Erol Bulut'un Cardiff City'yi çalıştırdığı İngiltere Championship ekibi, Bakasetas'ı istediklerini açıklamış ve ekonomik olarak diğer kulüplerle yarışamayacaklarını ifade etmişti. Beşiktaş ve Panathinaikos'un da oyuncu için teklifte bulunduğu biliniyor.

Galatasaray, Bakasetas için en ciddi adımı atan takım olarak öne çıkıyor. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, Bakasetas'ın menajeri ile İstanbul'da görüştüğü ve anlaşma sağladığı belirtiliyor. Şimdi ise Trabzonspor ile transfer konusunda masaya oturmaya hazırlanıyorlar.

Trabzonspor, Bakasetas'ın kontratının sona ermeden 30 yaşındaki oyuncuyla yollarını ayırmayı düşünüyor gibi görünüyor ve bu transferde takas opsiyonuna sıcak bakabilir.

Bakasetas, dünkü Antalyaspor maçının kadrosuna alınmadı ve ağrıları olduğu belirtildi. Ancak futbol kulislerinde transfer görüşmelerinin öne çıktığı ifade ediliyor.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 18 maçta süre alan Yunan futbolcu, 5 gol attı ve 3 asist yaparak performansını sergiledi.

Editör: Birol Sancak