23 yaşındaki yetenekli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor ve Galatasaray, bu transferi gerçekleştirme konusunda adım attı.

İlk Teklif: 25 Milyon TL ve Halil Dervişoğlu'nun Kiralanması

Galatasaray yönetimi, Çaykur Rizespor'a 25 milyon TL önerisiyle birlikte Halil Dervişoğlu'nu sezon sonuna kadar kiralamayı teklif etti. Rizespor'un kaptanı Emirhan Topçu'nun transfer hakkının bir kısmını içeren bu teklife karşılık olarak Rizespor'un, Galatasaray'dan 50 milyon TL ve Halil Dervişoğlu'nun transfer hakkının yarısını istediği belirtildi. İki kulüp arasındaki görüşmeler ve pazarlıklar devam ediyor.

Sözleşmesi Sezon Sonunda Sona Eriyor

Trabzonspor, Gaziantep FK Maçıyla İç Sahada Kazanmak İstiyor; İtalyan Hakem Marco Di Bello VAR'da Olacak Trabzonspor, Gaziantep FK Maçıyla İç Sahada Kazanmak İstiyor; İtalyan Hakem Marco Di Bello VAR'da Olacak

Emirhan Topçu'nun sözleşmesi bu sezon sonunda tamamlanacak. 1.88 metre boyundaki genç oyuncu, bu sezon Rizespor formasıyla 18 maçta sahaya çıkarken 3 asistle katkı sağladı. Galatasaray, defans hattını güçlendirmek amacıyla Emirhan Topçu'yu kadrosuna katma çabasında.
KAYNAK/SPORX

Editör: Ayşe Sancak