Galatasaray'ın kadro değeri 2023/2024 sezonunun başında 245 milyon euroyken, bu süre zarfında 52 milyon euro değer kaybederek 193 milyon euroya geriledi. Bu kayıp, Galatasaray'ın değerinin yüzde 21,1'i kadarını oluşturuyor. Takımdaki oyuncu ayrılıkları ve yıldızların değer kaybetmesi bu düşüşte etkili oldu. Trabzonspor'un kadro değeri ise 127 milyon eurodan 99 milyon euroya geriledi. Anastasios Bakasetas'ın ayrılığı ve diğer oyuncuların değer kaybı bu düşüşte rol oynadı.

Öte yandan, kadro değerinde en büyük artış gösteren takımlar arasında Bundesliga ekibi Stuttgart ilk sırada yer aldı. Stuttgart, 161 milyon euro değer kazanarak kadro değerini 117 milyon eurodan 278 milyon euroya çıkardı. Listenin ikinci sırasında ise yine Bundesliga'dan Bayer Leverkusen yer aldı. Leverkusen, 149 milyon euro değer kazanarak kadro değerini 595 milyon euroya yükseltti. Bundesliga lideri olan Leverkusen, bu sezon şampiyonluk için iddialı bir performans sergiliyor.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan TFF'ye Eleştiri. Adaletsizlik ve Değişim İçin Çağrı Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan TFF'ye Eleştiri. Adaletsizlik ve Değişim İçin Çağrı

Diğer değer kazanan takımlar arasında PSV Eindhoven, Brighton, Girona ve Feyenoord da yer alıyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY