MEUNİER 11’E

Paul Onuachu, Trabzonspor'da Gol Katkısında Rekor Kırdı. Nijeryalı Yıldızın Performansı Dikkat Çekiyor Paul Onuachu, Trabzonspor'da Gol Katkısında Rekor Kırdı. Nijeryalı Yıldızın Performansı Dikkat Çekiyor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 25.haftası maçında bu akşam sahasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Papara Park’ta oynanacak müsabaka saat 17.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Bordo-Mavili ekipte sakat olan Hüseyin Türkmen’in yanı sıra sakatlığı geçen ancak henüz hazır duruma gelmeyen Mislav Orsic bu akşam Hatay maçında forma giyemeyecek. Nicolas Pepe ve Paul Onuachu da milli takımlarında bulunuyor.

BİTSİN BU ÇİLE

Ligde son oynadığı 5 maçta 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle sahadan ayrılarak hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, Hatayspor maçıyla kötü gidişata son vermenin peşinde. Ligde 37 puanda kalıp üçüncülük koltuğundan olan Fırtına, Avrupa hedefi yolunda yeniden hem moral bulmak hem de galibiyet özlemine son vermek istiyor. Bordo-Mavili oyuncuların da artık sorumluluk alıp ligdeki kötü gidişata son vermeleri isteniyor.


STAT: Papara Park
HAKEM: Ali Şansalan
SAAT: 17.00
YAYIN: beIN SPORTS

TRABZONSPOR

UĞURCAN
MEUNİER
BANİYA
DENSWİL
EREN
MENDY
BERAT
BARDHİ
VİSCA
TREZEGUET
ENİS

HATAYSPOR

ERCE
KAMİL
KİLAMA
RECEP
CEMALİ
GÖRKEM
MENDES
MASSANGA
DEME-BASHİRU
RİVAS
STRANDBERG

Editör: Doğukan ÖZKURT