Ayşe-İsmail Hakkı Kaplan ile Emriye-Cevat Kurt, evlatlarını evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezindeki nikahı Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık kıyarken, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, Demokrat Parti il eski başkanı Ali Akar, Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Hak-İş Konfederasyonu

Gümüşhane'de Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok'un Oğlu Miraç Aras Tok İçin Sünnet Şöleni Düzenlendi Gümüşhane'de Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok'un Oğlu Miraç Aras Tok İçin Sünnet Şöleni Düzenlendi

şube başkanı Engin Erbaşaran, Hizmet İş Sendikası şube başkanı Şevket Çelik, Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcısı Hasan Selim, Beşikdüzü belediye başkanı Burhan Cahit Erdem, İYİ Parti il eski başkanı Azmi Kuvvetli ve Osman Abanoz şahitlikleri ile mutluluğa ortak oldular.

EVLAT KAZANDIK

Gamze’nin babası İsmail Hakkı Kaplan, duygu dolu mesaj paylaşarak, “İlk göz ağrım, Gamze’m, güzel kızım, mutlu olmanı, sağlıklı ve güzel bir ömür geçirmeni diliyorum. 

Sen hayat arkadaşın ile yola çıkarken ailemiz yeni bir fert ve evlat kazandı. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. İyi bir evlat olduğun için teşekkür ediyorum. Bu mutlu günümüzde yanımızda olan, arayarak veya mesaj göndererek sevgi ve destekleriyle bizlere güç veren değerli dostlarımız, güzel dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU