Ekibi ile birlikte Bayraktarlar inşaata uğrayan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Genç hem destek istedi hem de siyasette birlikte yol yürüdüğü arkadaşlarıyla dertleşti.
B A Y R A K T A R L A R

BÜLBÜLOĞLU ACILI

Trabzon siyasetin duayen isimlerinden, DYP’nin efsane başkanı Bekir Bülbüloğlu’nun eşi iş insanı Alper Bülbüloğlu’nun annesi olan Neyzar Bülbüloğlu yaşama veda etti. Bir süredir rahatsız olan Neyzar Bülbüloğlu’nun cenazesi dün öğleyin Merkeze mağla Yeşilova mahallesinden son yolculuğuna uğurlandı.Merhumeye Allah’tan rahmet  kederli Bülbüloğlu ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Ahmet Metin Genç, Trabzon Günleri etkinlikleri için Başkent Ankara’daydı Ahmet Metin Genç, Trabzon Günleri etkinlikleri için Başkent Ankara’daydı

B Ü L B Ü L O Ğ L U

BEŞİKDÜZÜ’NÜN KADERİ

AK Partinin Trabzon İl Yönetim Kurulu eski Üyesi Mehmet Sağlam yaptığı yazılı açıklama ile görüşlerini dile getirdi. Sağlam, “Birileri her seçim Beşikdüzü’nün kaderiyle oynuyor. Amaç gaye Beşikdüzü’nün sürekli ivme kaybetmesi. Son nüfus sayımında 19 İlçe içinde bir tek nüfus kaybı yaşayan ilçe Beşikdüzü. Belediyecilik hizmet işidir. Ne hikmetse ithal bir belediye başkan adayımız var. Ne hikmetse okumuş, kültür ve eğitimin en yüksek olduğu ilçemiz de dışarıdan iktidar partisinden ilçe başkan adayı.  Hatalar hep birbirini kovalıyor amaç Beşikdüzü’nün yatırım almaması mı? Senin adamın benim adamımla oluşan düzen sistem tepeden tırnağa kaybeden benim ilçem. Beşikdüzü’m sahipsiz kalmamalı.”

S A Ğ L A M

MECLİS ZİYARETİ

Ak Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın’ı Trabzon eski Milletvekili Kemalettin Göktaş, kardeşi Of Serince Muhtarı Sultan Göktaş ve evlatları Muhammet Furkan Göktaş ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular ve yeni görevinde başarılar dilediler.

G Ö K T A Ş

ÖZTÜRK SAHADA

Beşikdüzü, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde hareketli günler yaşıyor. Cumhur İttifakı'nın Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Barış Öztürk, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte tüm mahalleleri titizlikle ziyaret eden Öztürk, bu kez Beşikdüzü Sanayi Bölgesi'nin esnafıyla buluştu. Öztürk, ilçenin kalkınması için hayati önem taşıyan sanayi projeleri hakkında bilgi verdi. Esnafa desteğinin süreceğini belirten Öztürk, ekonomik kalkınmanın ancak küçük esnafın katkılarıyla mümkün olacağını vurguladı. Kalkınmanın ilk adımının esnaf olduğuna dikkat çeken Öztürk, spordan ekonomiye ilçenin çeşitli alanlarda ilerlemesi için toplumun her kesiminden destek gördüğünü ifade etti.

Öztürk-9

KAYA’NIN ACI GÜNÜ

Trabzon’un il genel meclisinde uzun süre meclis üyesi olarak görev yapan, kentin kanaat önderlerinden Halim Kaya, annesi Elmas Kaya’yı kaybetmenin acısını yaşadı. Yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeni ile hayatını kaybeden Elmas Kaya için ikindi namazına müteakip Of Çarşıbaşı büyük camiinde cenaze namazı kılındı. Kılınan namazın ardından Kaya’nın cenazesi İkidere Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet Kaya ailesine sabır diliyoruz.

K A Y A-9

ADAYLAR HEYECANLANINCA

Trabzon Karadeniz bölgesinin en kalabalık mitingine ev sahipliği yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, meydanda kalabalığa seslendi. Mitingin ardından ise ilçe belediye başkan adaylarını kürsüye davet etti. Adaylar da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın huzuruna çıkmanın heyecanını yaşadı.
A D A Y L A R-1
Cumhur ittifakı kapsamında AK Parti’nin aday göstermeyip, MHP adayı Refik Kurukız’ı destekleyeceği Şalpazarı’nda, Kurukız, Cumhrubaşkanı Erdoğan’ın elini öperek, bozkurt işareti yaptı. Tonya belediye başkanı Osman Beşel, Erdoğan’ın elini öptü. Sahneye gelen Sürmene belediye başkan adayı Hüseyin Azizoğlu ise heyecandan Erdoğan’ın elini havaya kaldırdı. O sırada Erdoğan, bir hamleyle Azizoğlu’nun elini tuttu ve havaya kaldırdı. Adaylar çok heyecanlandı.

Editör: Doğukan ÖZKURT