Ortahisar'da Trafik Düzenlemeleri Esnafları Memnun Etti Mi? Ortahisar'da Trafik Düzenlemeleri Esnafları Memnun Etti Mi?

Eğitim sürecinin sonunda katılımcı öğrenciler kendi ülkeleri ile ilgili ticari fırsatları sunum haline getirerek sunumlarını gerçekleştirdi. Programa katılan öğrenciler arasından elemeler sonucunda finale kalan beş öğrenci, jüri heyeti tarafından titizlikle incelenen sunumlarıyla dikkat çekti.

Jüri değerlendirmesi sonucunda, birinci olan Nurzhan Boobekova'ya 25 bin TL, ikinci olan Nejla Ayad'a 15 bin TL ve üçüncü olan Adil Faraooq'a 10 bin TL ödül verildi. Jüri heyetinde Necati Kazaz, Zafer Ofluoğlu, Hüseyin Tüysüz, Sinan Baysal ve Genç MÜSİAD Başkanı Mert Şahin yer aldı.
Genç MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Mert Şahin, programla ilgili olarak, "Kentimizde okuyan öğrencileri teşvik etmek için proje gerçekleştirdik. Projemizi ödüllü hale getirdik ve bu gençlerin ticarette başarılı olmalarını hedefledik. Ödül alan gençleri tebrik ediyor, projemize katılan tüm genç ticaretçilere başarılar diliyorum. Ticaret için genç beyinlere olan ihtiyacımızın farkındayız ve bu tür projelerle gençlerin yeteneklerini ve potansiyellerini desteklemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN