Avrasya Basın Yayın Birliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret etti Avrasya Basın Yayın Birliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret etti

ZORU AŞACAĞIZ

MÜSİAD Trabzon şube başkanı Mesut İskenderoğlu, genç girişimcilere tavsiyede bulunarak, “Ticaret hep vardı. Bugün yapay zeka ile ticarette yeni bir dönem başlıyor. Yapay zekanın ticari hayatta gelecekte daha da etkin olacağını tahmin etmek zor değil. İşimiz zor olsa da bizde bu zoru aşacak güç var” dedi.
 

BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ

Genç MÜSİAD Trabzon şube başkanı Mert Şahin, “Her ticaret erbabı gibi vizyoner gençler olarak bizler de başarılı olmak için ticaret yapıyoruz. Gerçek başarı hayatın tümünde ulaşılan başarıdır” diye konuştu.  Şahin, “Burada gençlerle tanışacağız. Dostluğumuz ilerleyecek. MÜSİAD ailemiz büyük bir aile. Bu ailenin içindeyiz. Ailemizin kıymetini biliyoruz. Zafere gitmek, gerçek başarıya ulaşmak için inanan gençler olarak sadece maddi kazanmak değil, maddi kazanıp manaya harcamaktır. Bunun için de manayı bilmek lazım. Ticarette bu manada olanları kendimize örnek almalıyız. Ticaretimize inancımızı yansıtmalıyız” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN