Trabzon’da önemli bir eksikliğin giderileceğini belirten gençler, “Şehrimizin ve ilçemizin önemli bir eksikliğinin giderilecek olması sevindirici. Gençlerin istek ve taleplerine göre proje açıklayan başkanımıza teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandılar.

Hhhhhhhhhhhhhhhh

Aydın ise yaptığı açıklamada gençlerin fikirlerine ve isteklerine her zaman önem verdiğini belirterek, “Ortahisar ilçemizi genci ve yaşlısı ile birlikte yöneteceğiz. ‘Parla’ 100. Yıl Gençlik Merkezi Projemiz ile Gülcemal dolgu alanı içerisinde gençlerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacak içerisinde konser alanları, geniş peyzaj alanları, kafeler, su sporları, eğlence mekanları, seyir terasları, ışıklı su gösterileri, sergi alanları gibi çeşitli aktivite alanlarını gençlerimizin hizmetine kazandırmaya çalışacağız.” dedi.

ARTVİNLİ HEMŞEHRİLERİMİZ CANDIR

Trabzonlular Buluştu Trabzonlular Buluştu

Serhat şehrimiz Artvin'in Kurtuluşunun 103.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ı makamında ziyaret etti . Vali Yıldırım'ı Trabzon'da yaşayan Artvinlilerin Kurtuluş ve Dayanışma Gecesine davet eden dernek başkanı Külekçi "Aziz valimiz sağ olsun her zaman her fırsatta Artvin insanına olan güvenini sevgisini ve gönül bağını dile getirmiştir. Hem Trabzon'da hem de Artvin'de yaşayan hemşehrimizin selamını kendisine ilettim" dedi. Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'da coğrafyası doğası gölleri nehirleri festivalleri ve hepsinden öte güzel insanlar ile bildiğimiz sevdiğimiz tanıdığımız kadim şehrimiz Artvin'in Kurtuluşunun 103. yıl dönümünü kutlarım diyerek Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi aracılığıyla Trabzon'da yaşayan Artvinlilere selam ve sevgilerini iletti.

SENDİKALAR HER ANLAMDA CİDDİYE ALINMALI

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Kamu Sen üyeleri ile bir araya geldi . Türkiye Kamu Sen ve TÜRKAV Trabzon İl Temsilcileriyle bir araya gelen MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar yerel yönetimlerin şehirlerinde görev yapan sendika ve sivil toplum kuruluşlarını mutlak suretle ciddiye alması ve onlardan faydalanması gerektiğini dile getirdi. Türkiye Kamu Sen Trabzon İl Temsilcisi Çoşkun Dilber TÜRKAV Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru ve yöneticilerle 31 Mart Yerel Seçimleri İstişare Toplantısında bir araya gelen MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar demokrasi ve özgürlüklerin en önemli temsilcileri ve mihenk taşı olan sendikalarımızı sivil toplum ve meslek kuruluşlarını her zaman önemsiyor ve değer veriyoruz açıklamasında bulundu.

BIYIK AĞIRLADI

Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi, Yomra Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bıyık'ı ziyaret etti. Yapılan açıklamada “Odamızın faaliyetleri, mühendislik alanındaki çalışmaları ve yerel topluluğa sağladığı katkılar hakkında çalışmalarımızdan bahsettik.  Ziyaretimizde, Odamız ve Yomra Belediyesi arasındaki işbirliğinin güçlenmesine ve yerel toplumun ihtiyaçlarına daha etkili çözümler üretilmesine katkı sağlayacak projeler üzerinde değerlendirmelerde bulunduk.  Değerli Başkanımız’a nazik misafirperverliği için teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.” İfadeleri kullanıldı.
 

GÜÇLÜ OLMALIYIZ

Jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

AK Parti Ortahisar belediye meclis üyesi adayı, iş insanı Cevat Kara, seçimlere sayılı günler kala önemli mesajlar verdi. Kara, ‘güçlü belediye, güçlü meclis’ vurgusu yaparak, Ortahisar Belediye meclisinde Cumhur İttifakının güçlü olacağını söyledi. Cumhur İttifakı meclis üyesi adaylarının her gün farklı programlar yaptığını da dile getiren Kara, “Büyükşehir belediyemizde Ahmet Metin Genç başkanımız, Ortahisar’ımızda da Ergin Aydın başkanımız inşallah seçimleri rekor oy oranı ile kazanacaktır. Halkımızın teveccühü ile belediye meclisimiz de güçlü olacaktır. Meclis üyelerinin çoğunluğu Cumhur İttifakında olarak güçlü belediye başkanları güçlü belediye meclisi ile şehrimizin insanına hizmetlerin en iyisini sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bize rekor destek veren halkımız hizmetin de en iyisine layıktır. Yolumuz uzun. Gerçek Belediyecilik cumhur ittifakıdır” dedi.

ATA TOPRAKLARINI UNUTMUYOR

Trabzon’un Akçaabat ilçesi CHP birinci sıra meclis üyesi adayı diş hekimi çene cerrahı Mustafa Çankaya, ata dede topraklarını unutmuyor. Dedesinin köyü olan (büyükşehir yasası ile mahalleye dönüştü) Salacık’ı hiç ihmal etmeyen Çankaya, traş olmaya da dede topraklarına gidiyor. Berberinde traş olan Çankaya, dede topraklarında seçim çalışması da yaptı.

YILMAZ HERKESİ DERİNDEN ÜZDÜ

Rize eski Tapu Müdürü, Trabzon ili Of İlçesi Tapu Müdürü Yusuf Yılmaz, kalp krizi geçirmesi sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bir ay önce kalp krizi geçirmesi nedeniyle yoğun bakımda tedavi altında bulunan Of Tapu Müdürü Yusuf Yılmaz, yaşama tutunamadı. Yılmaz’ın cenazesi bugün Öğle Namazını müteakip Of ilçesi Çarşıbaşı Camiinde (Büyük Cami) kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecek.


BİLGİLENDİRİLDİLER

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında (TTSO) düzenlenen panelde enflasyon muhasebesinin iş dünyasına etkileri ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili oda üyesi firma temsilcilerine bilgi verildi.

Panele TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Meclis Başkan Yardımcısı Selçuk İskender, TTSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Trabzon Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Cüneyt Hayal ile oda üyesi firma temsilcileri katıldı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile çok güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Çok önemli olan enflasyon muhasebesi, uygulanması ve iş dünyasına etkileri konusunda bizlere bilgi verecekler. Çalışmalarımıza yaptıkları katkı nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

AVRASYA PAZARI YERLİ-YABANCI TURLARI BEKLİYOR

Avrasya Basın Yayın Birliği Derneği Trabzon Şube Başkanı Cemal Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çankaya, 9 Mart 2024 Cumartesi günü resmi açılışı yapılacak olan Avrasya Pazarı Kompleksini ve esnafını ziyaret etti.  Ganita’ya da alternatif olacak bir destinasyon alanı olan Avrasya Pazarının, yanında bulunan Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ve muhteşem görünümlü Trabzon Şehir Camii ve Külliyesi’nin açılması ve çevre düzenlemesi ile görülmeye değer bir dinlenme, alışveriş ve gezinti alanı olacağı konuşuluyor. Yıldız ve Çankaya Avrasya Pazarında keşan üreticisi Yurdagül Beşinci, antikacı Selahattin Bayçelebi, Nevzat Akbulut ve plakçı İbrahim Altıntaş ile görüş alışverişinde bulundular.

Editör: Ayşe Sancak