Halkla İç İçe Çalışma: Bakan Bak, Rize'ye enerji almaya geldiklerini ve halkın coşkusunu hissetmeye geldiklerini söyledi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını ileterek, Rize'de yerel seçimlerde 18 belediyenin tamamını almak için çalışacaklarını dile getirdi.

Başkan Adaylarının Tanıtımı: Programda AK Parti'nin Rize Belediye Başkan adayı Rahmi Metin başta olmak üzere diğer belediye başkan adayları da katılımcılara tanıtıldı.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 1 Mayıs sabahı erken saatlerde belediye temizlik işçileriyle birlikte kahvaltı yapar Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 1 Mayıs sabahı erken saatlerde belediye temizlik işçileriyle birlikte kahvaltı yapar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın Değerlendirmesi: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da Türkiye'de 22 yıldır gerçekleştirilen seçimlerde AK Parti'nin ipi göğüslediğini ifade etti. Türk siyasetinin en temel sorununun muhalefet sorunu olduğunu vurgulayan Yazıcı, muhalefetin alternatif olabilecek bir kanaat oluşturamadığını belirtti.

Bu toplantıda, AK Parti'nin Rize'deki tüm belediye başkan adayları bir araya geldi ve seçim stratejileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Doğukan ÖZKURT