Trabzon’a dönüşte ise Akçakale’de Özgüneş ailesine sürpriz yaptı.


Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş ve kardeşlerini Çarşıbaşı belediye başkanı Mümin Nuhoğlu ile ziyaret eden Genç, “Şehrimizin yatırımcı iş insanları ile bir arada olmak mutluluk veriyor. Size selam vermeden geçemezdik. Burada güzel hizmetler yaparak istihdama katkı sağlıyorsunuz” dedi.
 

BAKANDAN ÖZÇEKİM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon’da AK Parti’nin mitinglerine katıldı. Halkı selamlayan, halkla kucaklaşan Bakan Uraloğlu, seçimlerin öneminden bahsetti. Bakan Uraloğlu, ilk olarak Arsin mitinginde halka seslenerek, Cumhur İttifakının adayı İbrahim Küçük’e destek istedi. Mitingin ardından milletvekilleri ve protokol ile özçekim yapan Bakan Uralooğlu’nun mutluluğu fotoğraf karesine yansıdı.
 

BAŞKAN ADAYI AYDIN’DAN SANDIK ÇAĞRISI
Aydın-16

Cumhur İttifakı AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, yarın gerçekleşecek Mahalli İdareler seçimi öncesinde Trabzon'da vatandaşlara sandık çağrısında bulundu. Aydın, seçim öncesi önemli bir mesaj vererek, Pazar günü tüm vatandaşları sandığa gitmeye davet etti. Başkan Adayı Ergin Aydın, açıklamasında, "Pazar günü sizler gerçek AK belediyecilikten yana oyunuzu kullanacak ve Trabzon’un gelişimini daha ileriye taşıyacaksınız. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda ülkemize Trabzon ve Ortahisar’ımıza katkı sunmak için hep birlikte üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi. Aydın, seçim sürecinde önemli olanın milli iradeye sahip çıkmak olduğunu vurgulayarak, "Mutlaka hepimiz sandığa gidip oy kullanalım ve sandıklara sahip çıkalım. Milli irade hırsızlığı yapanlara fırsat vermemeliyiz." dedi.

İlik’tek Hayırlı Olsun Ziyareti İlik’tek Hayırlı Olsun Ziyareti


SAHANIN GİZLİ KAHRAMANI

Trabzon’da AK Parti 7 haftadır sahada çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti’de sahada her an olan gizli kahramanlardan biri de Bülent Uzunoğlu’dur. Sesi ile alanları coşturan Uzunoğlu, büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç’in tüm programların sunuculuğunu başarılı şekilde yerine getirerek, çalışmaları neşelendirdi.

TRABZON MAYIS’I BEKLİYOR

MÜSİAD Trabzon Şubesi tarafından 1-2 Mayıs tarihlerinde “Trabzon'dan Dünyaya Turizm Zirvesi TÜİT Programı”  icra edilecek. Program öncesinde MÜSİAD Trabzon şube başkanı Mesut İskenderoğlu, ilgili il müdürleri, üniversiteler, TTSO ve sektör temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Yapılacak zirve ile ilgili istişarede bulundular.

CUMHURİYET MAHALLESİNE CUMHURİYET KADINI

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığı için Cemile Keskin aday oldu. AK Parti kurucu il başkanı İbrahim Keskin’in eşi olan Cemile Keksin, “’Cumhuriyet Mahallesine Cumhuriyet Kadını olmalıdır’ diyerek yola çıktım. Muhtarlıkta tecrübeliyim. Babam uzun yıllar muhtarlık yaptı. Ben de şu an muhtar olarak görev yapıyorum. Yeni bir yolculuğa çıktık. Allah mahcup eylemesin” dedi.

GECE TESLİMATI

DAF Trabzon bayii Reisoğlu Truck, gece gündüz teslimatlara devam ediyor. Lojistik sektörü tarafından çok sevilen, DAF’ın Amiral Gemisi olarak adlandırılan XG model çekicisi, Gaziantep’e teslim edildi. Gece teslim edilen aracı DAF Trabzon Bayiinden alan Gaziantepli müşteri aracın satışından, teslimine kadar kendisi ile sürekli ilgilenen Reisoğlu firma sahipleri Önder ve Emrullah Reis ile tüm ekibine teşekkür etti.

KRİTİK SEÇİMDE MHP ÖNEMLİ
3A4Da8C8 3158 4469 A179 B248De78A6B6

Trabzon Ortahisar’da Ergin Aydın ile Ahmet Kaya arasında başa baş bir mücadele devam ediyor. Seçimi alan 2 yada 3 bin farkla alacak yorumları yapılıyor. AK Parti kanadı da ‘Kritik görev MHP’de, MHP eğer Cumhur ittifakı adayına oy verirse  sorun olmaz’ dediler.  Meydan da yapılan mitingde MHP’llier ile AK partililer aynı otobüsün üzerinden görüntü verdiler.

Editör: Ayşe Sancak