Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında kariyerini sürdüren ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'in yaptığı açıklama, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Rodriguez, Ronaldo'nun futbolu bırakma zamanına ilişkin ipucu vererek, "Cristiano bir yıl içinde emekli olacak. Belki iki yıl, bilmiyorum" ifadelerini kullandı.
Ronaldo2 (1)-3

Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esertürk'ün Görkemli Düğün Töreni Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esertürk'ün Görkemli Düğün Töreni

39 yaşındaki Ronaldo'nun kariyeri hakkında spekülasyonlar ise hızla yayıldı. Birçok futbol otoritesine göre, tarihin en iyi futbolcularından biri olan Ronaldo için artık sahalardan çekilme zamanı yaklaşıyor gibi görünüyor.
Ronaldo3 (1)-3

Portekizli yıldız futbolcu, Al Nassr takımıyla 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu tarih belki de Ronaldo'nun jübile günü olacak. Ancak daha önce yaptığı açıklamalarda 40-41 yaşına kadar futbol oynamayı düşündüğünü belirten Ronaldo, emeklilik kararını erteleyebilir.
Ronaldo, sevgilisiyle paylaştığı fotoğrafla yürek hoplattı! | Goal.com  Türkçe

Georgina Rodriguez'in açıklamasıyla birlikte futbolseverler, Cristiano Ronaldo'nun emeklilik tarihini merakla beklemeye başladı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA