Olayın detaylarına göre, yerde yatan erkek cesediyle karşılaşan baba-oğul hemen köy muhtarına durumu bildirdi. Ardından, yetkililer çağrılarak olay yerine jandarma ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Temizlik İşçileriyle Birlikte Çalıştı Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Temizlik İşçileriyle Birlikte Çalıştı

Cesedin bulunduğu yerde yapılan incelemelerde, cesedin bacaklarının arasında bir tüfek ve olay yerine yakın bir alanda bir tabanca bulunduğu tespit edildi. Ayrıca, cesede ait olduğu düşünülen çantanın içerisinde kıyafetler ve bir miktar para bulundu.

Olayla ilgili olarak şüphelerin intihar üzerinde yoğunlaştığı belirtilirken, geniş çapta bir inceleme başlatıldı.

Cesedi bulanlardan Halil İbrahim Kazanbaş, olay anını anlatırken, cesedin çürümüş bir halde olduğunu ve kafatasının da bulunduğunu ifade etti. Mustafa Kazanbaş ise, kötü kokuları fark ettiklerinde cesedi bulduklarını belirtirken, cesedin elinde bir tüfek olduğunu dile getirdi.

Bu olayın köydeki insanlar için bir ilk olduğunu belirten Mustafa Kazanbaş, cesedin sırt üstü yatmış vaziyette olduğunu ve biraz ileride kafatasının bulunduğunu aktardı.

AA

Editör: Birol Sancak