Başkan Şenlikoğlu, yapımında sona yaklaşılan ve şehrin nefes alabileceği projelerden birisi olarak değerlendirilen Galericiler Sitesi ve Doğu Park Projesi’ni yerinde inceleyerek, yetkililerden son bilgileri aldı.

689E7E8A F377 49B4 A706 C8F8E9610550

Ardından Dal-Çık projesi için yüklenici firmanın 15 Temmuz Spor Kompleksi'nin yan tarafına kurduğu şantiyeyi ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu, şantiye yetkilisi ile bir süre görüştü. Dal-Çık Projesi’nin temelinin bu ay içerisinde atılacağını hatırlatan Başkan Şenlikoğlu, çalışmaların planlanan şekilde sürdürülmesinin önemine değindi.

EN İYİ HİZMETLERİ SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

A7Da7C9D F2B9 4Cf0 B537 86296283775C

Başkan Şenlikoğlu, daha sonra 10,5 dönümünü belediyenin aldığı ve yaşam alanı olarak proje uygulayacağı eski SSK Hastanesi arazisi üzerinde yer alan Teyyaredüzü Bilgi Evi bölgesini gezdi.Giresun halkına daha fazla hizmet sunabilmek için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Şenlikoğlu, “Her zaman sahadayız. Giresun’umuzda devam eden ve planlanan çalışmaları yerinde inceleyerek son durumlarını yakından takip ediyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında hemşehrilerimizle sohbet etme imkanı bulmanın da ayrı bir mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımızın destekleriyle Giresun’umuza en iyi hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Ayşe Sancak