Başkan Şenlikoğlu, Aksu Eğitim Araştırma Hastanesi ziyaretinin ardından GİYSUN Tekstil Fabrikası'nı ziyaret etti. Fabrika yöneticileriyle tekstil sektörünü görüşen Başkan Şenlikoğlu, GİYSUN Tekstil'in Giresun için büyük bir değer olduğunu vurgulayarak, fabrikanın yaratılan istihdam ve ekonomik katkı anlamında önemine dikkat çekti. Başkan Şenlikoğlu, fabrika yönetimine işlerinde başarılar diledi.

3Dea4Df5 03F9 4F84 8A76 2E5840Ae97B8

Ziyaret sırasında fabrikada çalışanlarla da sohbet eden Başkan Şenlikoğlu, kendilerine kolaylıklar diledi. Fabrika personelinin fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Başkan Şenlikoğlu, samimi bir ortamda çalışanlarla iletişim kurdu.

Fbab9E4F A735 4082 9Ede Fe76160B6519

Başkan Şenlikoğlu, ziyaret programının son bölümünde yine Aksu Mahallesi'nde bulunan Pazar Caddesi'nde esnafı ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Şenlikoğlu, esnafların sıkıntılarını dinleyerek belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk

006491E3 B67C 4Dee 84E5 Da616Edfa8F5
Ziyaret programı kapsamında yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Şenlikoğlu'na, mahalle esnafları ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun bu tür ziyaretlerle kentteki işletmelere ve esnafa destek verdiği gözlemlendi.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT