Ortahisar Belediyesi Altyapı Çalışmalarıyla Yollarda Kalıcı Çözümler Üretiyor Ortahisar Belediyesi Altyapı Çalışmalarıyla Yollarda Kalıcı Çözümler Üretiyor

Bu kapsamda, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, şehrin farklı bölgelerinde kanalizasyon ve su hatları oluşturularak sorunlar çözüme kavuşturuluyor.

8F267D49 1Aed 4449 86Ec Db91D35B2157

Yıllardır yenilenmeyen ve sürekli arızaya maruz kalarak sorun yaratan borulardan kaynaklanan aksaklıkları vatandaşa yansıtmamak için gece gündüz demeden çalışan ekipler, bir yandan da yeni açılan imar yollarının, kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu borularını yerleştiriyor.

Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, sadece ana yol ve caddelerde değil ara sokaklarda da kanal sorunlarını ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar yürütüldüğü belirtilerek, çalışma programında mahalle ayrımı gözetmeksizin planlama yapıldığı ifade edildi.

5Eb1E533 73Ac 409B 8518 Dd1747F96791
Giresun Belediyesi'nin altyapı çalışmalarıyla, şehrin yaşam standartlarını yükseltmeye ve vatandaşların güvenliği ile konforunu sağlamaya yönelik çabaları takdirle karşılanıyor. Bu çalışmaların şehir genelindeki yaşam kalitesini artıracağı ve vatandaşların daha sağlıklı bir çevrede yaşamalarına olanak sağlayacağı belirtiliyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak