Gelişmelerin ardından Giresun Valiliği İl Trafik Komisyonu, Espiye-Yağlıdere hattında çalışan S.S 84 No'lu Espiye Yağlıdere Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi araçlarına, Yağlıdere Belediye sorumluluk alanı içinde S.S 32 No'lu Yağlıdere Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine Espiye Belediye sorumluluk alanı içinde durak yeri tahsisi yapılmasını kararlaştırdı.

Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ancak, Yağlıdere Dolmuş Durağı Başkanı Ömer Günaydın, bu karara itiraz ederek mahkemeye başvuracaklarını ve hukuki sürecin devam edeceğini belirtti. Günaydın, Espiye'nin aldığı kararın Espiyeli siyasetçiler tarafından onaylandığını ve kendilerinin bu karara itiraz ettiklerini dile getirdi.

Dolmuş durağı kavgası, Espiye ve Yağlıdere arasında çalışan dolmuşları etkileyen bir durum olup, mahkeme süreci devam ediyor. Yağlıdere, durağının Espiye sınırlarına hapsettiğini ve bu konuda adalet arayışında olduklarını ifade ediyor. Gelişmeler takip edilmeye devam edecek.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Ayşe Sancak