Trendyol 1. Lig'de 2023-2024 sezonunun bitimine yaklaşılırken Giresunspor, küme düşme kabusunu yaşadı. Dün akşam oynanan maçlarda Adanaspor'un galip gelmesi, Yeşil-Beyazlı takımı küme düşmeyi garantiledi.

Erzurumspor ile karşılaşacakları maç öncesinde küme düşme hattında yer alan Giresunspor, Adanaspor'un evinde lider Eyüpspor'u 1-0 yenerek puanını 30'a yükseltmesiyle matematiksel olarak küme düşmeyi garantiledi. Bu sonuçla Giresunspor, 2023-2024 sezonunda Trendyol 1. Lig'den düşen ilk takım oldu.

Yeşil-Beyazlılar bundan sonraki maçlarında prestij mücadelesi verecek olsa da, küme düşme gerçeği taraftarları üzdü. Kulüp başkanı Nahid Yamak ise Giresunspor'un küme düşmesinin baş sorumlusu olarak hedef tahtasında yer alıyor.

Madrid Açık Tenis Turnuvası'nın tek kadınlar finalinde Sabalenka'yı 2-1 yenen Iga Swiatek, şampiyon oldu Madrid Açık Tenis Turnuvası'nın tek kadınlar finalinde Sabalenka'yı 2-1 yenen Iga Swiatek, şampiyon oldu

Giresunspor'un küme düşmesi, taraftarlarını üzse de, takımın önümüzdeki sezon için yeniden toparlanma ve güçlenme fırsatı bulacağına inanılıyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN