Trabzonspor, Başakşehir Karşısında Üçüncülük İçin Sahaya Çıkıyor Trabzonspor, Başakşehir Karşısında Üçüncülük İçin Sahaya Çıkıyor

Giresunspor, ekonomik sorunlar nedeniyle Süper Lig'e veda ettikten sonra 1. Lig'de genç bir kadroyla mücadele etmek zorunda kaldı. Ancak yaşanan sıkıntılara rağmen onurlu bir şekilde mücadele eden Yeşil-Beyazlılar, Sakaryaspor karşısında zorlu bir mücadele verdi.

Maçta Kasım ve Şahin'in golleriyle 2 kez öne geçen Giresunspor, ancak son dakikalarda yediği iki golle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Teknik direktör Serhat Güller, maçın ardından yaptığı açıklamada, kulübün geleceği olacak genç yeteneklere sahip çıkılması gerektiğini ve transfer yasağının kaldırılması durumunda Giresunspor'un tekrar iyi günlerine dönebileceğini belirtti.

Güller, umutsuzluğa kapılmadan gençlere ve kulübe destek olunması gerektiğini vurgulayarak, "Bu gençlere sahip çıkılırsa ve kulübe destek olunursa Giresunspor en kısa zamanda iyi günlerine döner. Umutsuz olmaya gerek yoktur, ancak yeter ki bu gençlere ve kulübe sahip çıkılsın." şeklinde konuştu.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN