Trendyol Süper Lig'de mücadele eden ve ligde kalma savaşı veren Giresunspor'un Trabzonlu sol bek oyuncusu Faruk Can Genç, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şehir ve taraftar desteğine ihtiyaçlarını vurguladı. Genç, "Artık bu şehrin takımına, çocuklarına sahip çıkılmalı. Dışarıdan eleştirmek çok kolay ama eleştirmenin kimseye bir fayda getirmeyeceğini, Giresunspor için el ele verilmesi gerektiğini umarım çok geç olmadan anlamazsınız. Gencecik çocukların omuzlarına bir şehrin kaderini yükleyenler var. Bu kadar olumsuzluklara rağmen mücadele eden bir oyuncu grubu var" ifadeleriyle destek çağrısında bulundu.

Eleştirmenin Ötesinde Destek Bekleniyor

23 yaşındaki oyuncu, yaşadıkları olumsuzluklara rağmen Giresunspor'un oyuncu grubunun büyük bir azimle mücadele ettiğine dikkat çekti. Eleştirmenin kolay, ancak destek vermenin önemli olduğunu belirten Genç, taraftarların ve şehrin desteğiyle birlikte takımlarının zorlu mücadelesinde yanlarında olunması gerektiğini vurguladı.

Ligde Kalma Savaşı Veren Giresunspor'un Çağrısı

Giresunspor, 9 puanla ligde 17. sırada bulunuyor ve lider Eyüpspor ile arasında 30 puanlık bir fark var. Faruk Can Genç'in çağrısı, takımın ligde kalma mücadelesi verdiği bu zorlu dönemde taraftarları ve şehri bir araya getirme amacını taşıyor. Genç, "Destek olun, eleştirmek yerine birlikte güçlü olalım" çağrısıyla ses getirmeye çalışıyor.
TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Doğukan ÖZKURT