Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

Ancak Alanyaspor'da yeterli forma şansı bulamayan 23 yaşındaki genç oyuncu, teknik direktör Fatih Tekke'nin ona verdiği şansı iyi değerlendirerek hızla transfer piyasasının gözdesi haline geldi.

Fatih Tekke'nin desteğiyle parlayan Oğuz Aydın, Trabzonspor'un da dikkatini çekti. 8 gol atıp 5 asist yaparak etkileyici bir performans sergileyen genç oyuncu, A Milli Takım teknik direktörü Montella'nın da radarına girdi ve milli formaya davet edildi. Bu başarılı performansıyla yerli futbolcu arayışında olan Trabzonspor'un başında yer alan yetkililer, Oğuz Aydın'ı transfer listesinin başına yazdı.

Oğuz Aydın'ın performansı sadece Türkiye'de değil, yurtdışındaki kulüplerin de dikkatini çekti. İstanbul takımlarının radarında olan genç yetenek, Hollanda'nın Lahey şehrinde doğmuş olmasına rağmen Türkiye'nin milli forması için tercihini yapmış durumda. Ayrıca bazı Avrupa kulüplerinin de Oğuz Aydın'ı yakından takibe aldığı biliniyor.

Editör: Birol Sancak