Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Akçakale Uygulama Noktası'nda gerçekleştirdikleri kontrolde, şüpheli hareketler sergileyen bir aracı durdurdu. Araç içerisinde bulunan yabancı bir şahsın davranışlarından şüphelenen ekipler, detaylı bir araştırma başlattılar.

Yapılan kontroller sonucunda, araçtaki şahsın uyuşturucu kuryesi olduğu ve yutma yoluyla metamfetamin taşıdığından şüphelenildi. Bunun üzerine şahıs, Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede yapılan muayene ve kontrollerde, şahsın midesinde 18 adet kapsül bulunduğu tespit edildi.

Diyetisyen Ebru Sude Hacısalihoğlu'nun Yomra'da Klinik Açılışı Diyetisyen Ebru Sude Hacısalihoğlu'nun Yomra'da Klinik Açılışı

Midesinden çıkarılan kapsüllerin içerisinde toplamda 152,29 gram metamfetamin ele geçirildi. Şahıs hakkında "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" suçundan işlem başlatıldı.

Yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyon, uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli bir başarı olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA