Beldede gerçekleştirdiği hizmetlerle dikkat çeken Tanış, özellikle öğrencilere verdiği destekle adından sıkça söz ettiriyor.

Tanış'ın belde ile Gümüşhane arasındaki yaklaşık 25 kilometrelik yol için öğrencilerden talep ettiği sembolik 2.5 TL'lik ücret, öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla uygulanıyor. Bu yaklaşım, öğrencilerin ailelerini ekonomik olarak rahatlatırken, eğitimlerine devam etmelerine olanak tanıyor.

Ayrıca, Çetin Rıza Tanış, belde sakinlerine verdiği sözü tutarak her öğrenciye burs imkanı sunuyor. Özellikle Ocak ve Şubat aylarında burs ihtiyaçlarına destek oluyor. Bu iki aydaki bursları ise iş insanı Gültekin Şenel tarafından karşılanıyor. İş insanı Şenel, öğrencilere olan bu katkı ile eğitime önemli bir destek sağlıyor.

Başkan Tanış, Gültekin Şenel'in öğrencilere sağladığı bu katkı için teşekkürlerini dile getirirken, öğrencilere yönelik desteklerin her zaman artarak devam edeceğini belirtti. Tanış, "Beldemizdeki öğrencilerimize söz verdiğimiz gibi burslarını her ay düzenli olarak hesaplarına yatırıyoruz. Ocak ve Şubat aylarındaki burslar iş insanı, kadim dostum Gültekin Şenel tarafından karşılanıyor. Kendisine minnettarız ve teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize verdiğimiz desteğin her zaman bir fazlasını yapmak maksadıyla görüşmelerimiz ve çalışmalarımız sürmektedir" dedi.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Halkın Verdiği Sorumluluğun Bilincinde CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Halkın Verdiği Sorumluluğun Bilincinde

ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış'ın bu örnek uygulamaları, öğrencilere ve belde sakinlerine sağladığı destekle takdir toplamaya devam ediyor.

TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak