SONUÇLAR VE YANSIMALARI

Sevgili Okurlar; Seçimle ilgili olarak sonuçları sizlerle paylaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte ise  yansımalarını konuşacağız. Nerede  sürpriz  var, Nerede  hangi aday fark yapmış. Muhtarlıklardaki gelişmeler neler, hepsini TAKA gazetesinde bulacaksınız. Hem TAKA Gazetesi çalışanları hem internetteki arkadaşlarımızla yoğun mesailer vermeye devam edeceğiz.

BAYRAMA DOĞRU

Değerli Okurlar, Ramazan ayını huşu içinde yaşıyoruz. 20 gün geride kaldı. Artık bayrama doğru yüzümüzü döndük. Güzel ramazan sofraları kuruldu. Tabi ki kalbimiz Gazze’de oldu. Oradaki müslümanlar için ne yapabildi isek zekattır, fitredir, yardım kolileridir Türk halkı elinden geleni yaptı ve yapmaya da devam etmeli.

TOLGA GÜL’E VEDA

Artvin Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı ve Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Denetleme Kurulu Başkanı Tolga Gül Yusufeli’nden Artvin’e dönerken kaza yaptı ve kazada yaşamını yitirdi. TRT muhabiri ile birlikte kaza yapan Gül için Gazeteciler cemiyeti önünde tören düzenlendi ve son yolculuğuna uğurlandı. Kendisine Allah’tan rahmet, yaralı TRT muhabirine acil şxifalar diliyoruz.

Basın İlan Kurumu Ve Teknoloji Basın İlan Kurumu Ve Teknoloji

MAÇ BAŞLIYOR..

Sevgili okurları, Bir taraftan Trabzonspor yönetimi gelecek yılın hazırlıklarını yapıyor, diğer taraftan da Ligi 3.sırada bitirmek istiyor.  Bu hafta Çarşamba akşamı saat 20.30’da Konyaspor ile zorlu bir maça çıkacak. Trabzonspor bir yandan da Ziraat Türkiye kupasını almak için mücadele edecek. Transferde de Dordmund takımında Reus ve Hummels gibi isimleri transfer etmek isteyen Trabzonspor gelecek yıl Şampiyon olabilecek bir kadro kuracak.

TEŞEKKÜRLER

Sevgili Okurlar, Bir de İnternet teşekkürü. takagazete.com.tr sitemize yönelik yoğun ilginizden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz ve sağlıklı nice takipler diliyoruz.

MUTLU HAFTALAR TAKA

Editör: Birol Sancak