Çarşıbaşı’nda Esnafın Nabzını Tuttu: Hacısalihoğlu Sahadaydı
MHP Trabzon İl Başkanı Alper Hacısalihoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Çarşıbaşı’na gitti. Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş’in de eşlik ettiği ziyarette Hacısalihoğlu, ilçe merkezindeki esnafla bir araya geldi, vatandaşlarla sohbet etti. İş yerlerini tek tek ziyaret eden Hacısalihoğlu, esnafın talep ve beklentilerini dinlerken Çarşıbaşı’nın gündemindeki konular hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşlarla doğrudan temasın kendileri açısından önemli olduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, ilçelerin ihtiyaçlarını yakından takip edeceklerini söyledi.
Çarşıbaşı esnafını ziyaret etti
MHP Trabzon İl Başkanı Alper Hacısalihoğlu, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş ile birlikte ilçe merkezindeki iş yerlerini ziyaret etti.
Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Hacısalihoğlu, bölgede yaşanan sorunlar, beklentiler ve ilçenin gündemindeki konular hakkında bilgi aldı.
Ziyaret sırasında vatandaşların görüşlerini doğrudan dinlediklerini belirten Hacısalihoğlu, saha çalışmalarının teşkilat açısından önem taşıdığını ifade etti.
“Talep ve beklentileri yerinde dinledik”
Çarşıbaşı temaslarına ilişkin açıklamada bulunan Hacısalihoğlu, “Çarşıbaşı ilçemizde Belediye Başkanımız Ahmet Keleş ile birlikte esnafımızı ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik. Esnafımızın talep ve beklentilerini yerinde dinledik, ilçemizin gündemi üzerine sohbet ettik” dedi.
Hacısalihoğlu, vatandaşlarla birebir görüşmelerin ilçelerdeki meselelerin daha yakından takip edilmesini sağladığını belirtti.
“Vatandaşımızla doğrudan temas büyük önem taşıyor”
MHP Trabzon İl Başkanı Hacısalihoğlu, siyasi çalışmalarında sahadaki temaslara ağırlık verdiklerini söyledi.
“Bizim için vatandaşımızla doğrudan temas kurmak, onların sorunlarını ve taleplerini sahada dinlemek büyük önem taşıyor” diyen Hacısalihoğlu, Çarşıbaşı’nın ihtiyaçlarının da yakından takip edileceğini ifade etti.
Hacısalihoğlu, kendilerine iletilen meselelerin ilgili mercilere taşınacağını belirtti.
İlçe ziyaretleri devam edecek
Hacısalihoğlu, esnafın yanında ve vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceklerini söyledi.
Çarşıbaşı’nda kendilerini karşılayan esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden Hacısalihoğlu, “Esnafımızın yanında olmaya, vatandaşlarımızla iç içe olmaya ve ilçelerimizin meselelerini ilgili mercilere taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
İlçe ziyaretlerinin önümüzdeki süreçte de süreceğini belirten Hacısalihoğlu, Trabzon’un farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini kaydetti.




