Sürmene Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz, ilçede misafir olan öğrencilere sahip çıkacağına, gaspçı ve eşkıya şoförleri savundu. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında da, TAKA Gazetesi hakkında haddini aşan açıklamalar yaparak, gazetemizi karalamaya çalıştı. Biz herkesin değerini biliyoruz. O söylemleri için 5 kuruşluk tazminat davası açmasını da biliriz. Şimdilik kalsın.

Aradığınız Erdem’e Ulaşılamıyor Aradığınız Erdem’e Ulaşılamıyor

YOLLAR MAZLUM’A TESLİM

 Trabzon Büyükşehir belediyesi yol işleri daire başkanı Vural Fettahoğlu görevden alınarak yerine Mehmet Salih Mazlum atandı.

TULAŞ’A ÖZTEL

Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Metin Genç, TULAŞ Genel müdürü Samet Ali Yıldız’ı görevden alarak yerine Hakan Öztel’i atladı.

MAKAMDA DERİN SOHBET

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, makamında Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı ağırladı. Yomra Belediye Başkanı Bıyık, Ahmet Kaya ile uzun bir süre görüşerek makamda derin sohbet etti. Gündemle alakalı sohbet ettiler. Bıyık’ın ziyareti gündemde yerini aldı.

MADENCİDEN…

Trabzon’un Vakfıkebir ilçe belediye başkanı Fuat Koçal, lisans eğitimini aldığı Zonguldak’tan misafirini ağırladı. Mesleği de Yüksek Maden Mühendisi olan Fuat Koçal, Zonguldak’tan gelen emekli maden şefi Mehmet Cinal’ı misafir etti. Cinal, Koçal’a üzerinde adının yazılı olduğu maden heykeli hediye etti. Hediyeye duygulanan Koçal, Cinal’a hediyesi için çok teşekkür etti.

Editör: Birol Sancak