Mikro mini şortlar dünya genelinde trend olurken, Hadise de bu akıma uydu. Sahne performansında bu tarz şortları tercih eden şarkıcı, iddialı dansıyla da dikkatleri üzerine çekti. Kimine göre Beyoncé'a, kimine göre de JLO'ya özendiği yorumları yapılan Hadise'nin performansı, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Pehlivan ailesinin kızı Emine, Genç ailesinin oğlu Kenan ile hayatını birleştirdi; Mutluluklar Pehlivan ailesinin kızı Emine, Genç ailesinin oğlu Kenan ile hayatını birleştirdi; Mutluluklar

Ancak, Hadise'nin sürekli aynı tarzı benimsediği ve dans performanslarının monotonlaştığı yönünde eleştiriler de yapılmadı değil. Sosyal medya kullanıcıları, şarkıcının yürek hoplatan dans şovunu "Artık çok sıktı, hep aynı", "Hep aynı minik aynı dans", "Kadın hep Beyoncé özentiliği", "Ay yeter, hep aynı", "Biraz kendini yenilese", "Kadın çok seksi" gibi çeşitli yorumlarla değerlendirdi.

Hadise'nin modaya ve müziğe olan katkıları sürekli gündemde olmaya devam ederken, her performansıyla tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Editör: Birol Sancak