Trabzon’un Akçaabat İlçesinde yapılan dönüşüm vatandaşı da mutlu etti. Geçtiğimiz ay Akçaabat-Trabzon hattında başlayan minibüslerin otobüse dönüşüm projesinde ilçe halkına daha kaliteli hizmet veriliyor. S.S. Akçaabat-Trabzon-Söğütlü ve Mersin 1 Nolu Karayolu Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim’in canla başla mücadele ettiği, ‘Bu işe kellemi koydum’ dediği vizyon dönüşüm projesinde araçların tekerleri dönmeye başladı. Vatandaşlar, “Dönüşümü çok olumlu buluyorum. Minibüslerde klima yok, havasızlık söz konusu, koltukları deforme olmuş. Yenilik her zaman iyidir. Vatandaş olarak otobüs sisteminden memnunuz” dediler.

VATANDAŞLARIN GÖZÜNDEN DÖNÜŞÜM

Araçlar daha geniş ve vatandaşlar rahat ediyor. Hizmet vatandaş odaklı bir hizmet. Hizmetten memnunuz. Herkese de anlatıyoruz. Hem temiz, hem konforlu. Son model otobüslerle seyahat ediyoruz. Elbiselerimiz tozlanmıyor.

Hizmet çok güzel. Bu hizmet çok önce yapılması gerekiyordu. Geç kaldı. Vatandaşları düşündükleri için çok teşekkür ediyorum. Saatlerde de düzenleme olduğu zaman çok daha güzel olacak. Akşam saatlerinde otobüs bulmak zor oluyor.

Dönüşüm çok iyi oldu. İlçe halkına büyük faydalı oldu. Kaptanlar da gayet kibarlar. Minibüs zamanı çok mağdurduk. Şimdi güzel oldu. Sefer sayısı da artırılınca daha iyi olur.