Hami Mandıralı, maç öncesinde saha içine odaklanılması gerektiğini vurgulayarak, "Yılların iki ezeli rakibi karşı karşıya gelecek. Trabzonspor’un 3.lük hedefi var, Fenerbahçe’nin şampiyonluk. Bu maçların skorunu bilmek veya söylemek çok zor." dedi. Kadro yapısı itibariyle Fenerbahçe'nin daha güçlü olduğunu belirten Mandıralı, Trabzonspor'un son haftalarda yükselen grafiğiyle Trezeguet gibi önemli bir oyuncuya sahip olduğunu ifade etti.

3 Puana Onuachu Damga Vurdu: İkinci Yarıda Parlayan Trabzonspor 3 Puana Onuachu Damga Vurdu: İkinci Yarıda Parlayan Trabzonspor

Trabzonspor'un kazanmasını arzuladığını belirten Mandıralı, "Ben de Trabzonspor kimliğiyle Trabzonsporumuzun kazanmasını isterim. Ancak bu benim arzumla olmuyor. Sahada oyuncular kendilerine yakışan performansı ortaya koyarsa, herkes kendine düşeni yaparsa çok kaliteli bir maç olacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin dış saha maçlarındaki etkili performansına dair soruya ise Mandıralı, "Trabzonspor çok güçlü bir camia ve futbol takımı. Bu camianın bir parçası olarak Trabzonspor'da Fenerbahçe'ye bu maçta kolay teslim olmayacak." cevabını verdi. Mandıralı, kritik oyuncuların maçı belirleyeceğini ve atanla tutanın önemli olacağını söyledi.

Maçta ön plana çıkmasını beklediği yıldızlar hakkında da konuşan Mandıralı, "Uğurcan önemli bir isim. Trezeguet'nin yükselen performansı var. Pepe sakatlığından dolayı fazla faydalanamadık ama bu maçta öne çıkabilir. Visca da çok önemli bir oyuncu." şeklinde görüşlerini paylaştı.
KAYNAK/SKORER

Editör: Birol Sancak