Samsun’un İlkadım Belediyesi’nin kadınlara özel sosyal projesi Hanımeli Konağı’nda kişisel gelişim kursları başlıyor. Kadınların mesleki ve sosyal hayatına katkı sağlayacak eğitimler 1 Ekim’de başlayacak.
Kadınlara yönelik bilgilendirme seminerleri, toplantılar ve etkinliklere ev sahipliği yapan Hanımeli Konağı’nda şimdi de kişisel gelişim eğitimleri hayata geçiriliyor. Satış Uzmanlığı, Çevre Bilinci ve Sıfır Atık Yönetimi, Ön Muhasebe, Baştan Sona Girişimcilik ve İşaret Dili olmak üzere 5 farklı alanda uzman eğitmenler tarafından eğitimler verilecek. Kurslar aralık ayına kadar sürecek.
"Kadınlar için yeni fırsatlar"
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Hanımeli Konağı’nın kadınlar için önemli bir merkez olduğuna dikkat çekerek, "Göreve geldiğimizde önem verdiğimiz projelerden biri olan Hanımeli Konağı, kadınlarımız için faaliyetlerine başladı. Sağlıktan kültüre, eğitimden beslenmeye kadar birçok alanda destek sağlayacak olan merkezimizde şimdi de kişisel gelişim kurslarımız başlıyor. 2 ay sürecek eğitimlerde kadınlarımız mesleki kariyerlerini güçlendirecek, kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak ve ekonomik özgürlüklerine destek olacak. Hayallerine kavuşmak, aile bütçesine katkı sunmak isteyen tüm kadınlarımızı kurslara davet ediyoruz" dedi.
Eğitimlere katılmak isteyen kadınların başvurularını Hanımeli Konağı’na yapabilecekleri belirtildi.