Saral, Çukurçayır'da düzenlenen açılışta CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak ve il yöneticileri, Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ve ilçe yönetimiyle bir araya geldi.

Ardından özel programına ekibiyle devam eden Saral, Boztepe Dolmuş Durağı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni, Çukurçayır Mahallesi Muhtarlığı'nı, Çukurçayır Taksi Durağı'nı ziyaret ederek projelerini anlattı.


Saral, yaptığı konuşmada Trabzon'un önemine vurgu yaparak, "Trabzon Türkiye'deki bu topraklardaki sayılı kent imparatorluklarından biri. Ancak bugün geldiği noktada, tarihi ve değerlerine sahip çıkılmadığını görüyorum. Bu durumdan utanç ve üzüntü duyuyorum." dedi.

Trabzon'da Su Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Mağdur Ediyor Trabzon'da Su Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Mağdur Ediyor


Saral, şehrin geleceğini şekillendirmek için 1 Nisan'dan itibaren uzun vadeli planlar yapacaklarını belirtirken, "Trabzon'un ruhunu geleceğe taşıyacağız. Bu kentin insanları değişime inanıyor ve biz de onların yanındayız. Türkiye'nin 'T'si olan Trabzon'u birlikte inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.


CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Saral ile birlikte mücadele edeceklerini vurgularken, Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya da Saral'ın Trabzon'a değer katacağına inandıklarını dile getirdi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU