Saral, burada yaptığı konuşmada, millet ve memleket için mücadele ettiklerini vurgulayarak, dönüşümün öncelikle ilçelerden ve Trabzon'dan başlayacağını belirtti. Yerel yönetimlerin hizmetlerini vatandaşın ayağına götürmesi gerektiğini vurgulayan Saral, özellikle kırsal kesimlerin ihmal edilmemesi gerektiğine dikkat çekti.

Özellikle kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çeken Saral, seçimin kadınlarla başlayıp kadınlarla biteceğini ifade etti. Kadınların toplumu dönüştüren önemli bir unsurlar olduğunu vurgulayan Saral, kadın-erkek eşitliğinin temel bir insan hakkı olduğunu ve bunu sağlayacaklarını belirtti.

Trabzon'un Küçük Dünyası: Turan Arslan ve Ahmet Kaya'nın Dostluğu Trabzon'un Küçük Dünyası: Turan Arslan ve Ahmet Kaya'nın Dostluğu

Saral'ın esnaf ve vatandaş ziyaretleri sırasında, iktidar partisinin afişinin yere düşmüş halde bulunması üzerine, ekibiyle birlikte afişi düzelterek yeniden asması takdir topladı. Saral'ın birleştirici ve saygılı tutumu, seçim atmosferinde oluşabilecek gerginliklerin önüne geçiyor.

Hasan Süha Saral'ın, halkla doğrudan iletişim kurması ve yerel yönetimlerde eşitlik ve şeffaflık gibi önemli konulara odaklanması, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı için güçlü bir aday olduğunu gösteriyor.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak