Doğa ve Turizm Odaklı Projelerini Anlatıyor

Saral, ziyaretler sırasında doğanın ve turizmin önemine vurgu yaparak, Trabzon'un sahil kenti olmasına rağmen sahilden uzak yaşayan bir şehir olduğunu belirtti. Sahil ve deniz turizminin geliştirilmesi gerektiğini dile getiren Saral, ilgili kurumlarla koordinasyon içinde sahil düzenlemelerini yaparak tüm ilçelerde deniz turizmini artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Deniz Turizminde Dönüşüm Sözü

Saral, Trabzon'un plaj turizmine hazır hale getirilmesi gerektiğini vurgulayarak, sahil bölgelerinde belediye kontrolünde hizmet verecek plajların oluşturulacağını ve sürekli denetim altında tutulacaklarını belirtti. Denize kirletici unsurların en ağır şekilde cezalandırılacağını ve arıtma sistemlerinin sürekli bakım altında olacağını açıkladı. Ayrıca, karavan turizmi için altyapı oluşturulacağını ve mahallelerde deniz manzaralı dinlenme ve eğlence alanlarının inşa edileceğini ifade etti.

İftar Sonrası Esnaf ve Vatandaş Ziyareti

Sektörel Oryantasyon ve Kariyer Günleri Sona Erdi: Teknolojide İnsan Kontrolü Devam Edecek Sektörel Oryantasyon ve Kariyer Günleri Sona Erdi: Teknolojide İnsan Kontrolü Devam Edecek

İftar sonrası programında Yenimahalle'deki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Saral, onların görüş ve taleplerini dinledi. Seçim çalışmalarını Ramazan ayında da yoğun bir şekilde sürdüren Saral, Trabzon'un geleceği için doğaya ve turizme odaklı projelerini vatandaşlara anlatmaya devam ediyor.

Editör: Birol Sancak