Saral'a, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ve il yönetimi eşlik etti. Soğuk havaya rağmen pazarda emek veren vatandaşların sorunlarını dinleyen Saral, çözüm önerilerini sunarak vatandaşlarla sohbet etti.

Saral, kiraların yüksekliği, su faturalarının pahalılığı, emekli maaşlarının ve asgari ücretin düşüklüğü gibi birçok konuda vatandaşların dertlerini paylaştı. Üretim ve şeffaflık vurgusu yaparak, pazarda ürünlerini satmaya çalışan vatandaşlara destek olacaklarını ve üretimin her alanda teşvik edileceğini belirtti. Saral, vatandaşlara eğitim ve planlama desteği vereceklerini, üretilen ürünlerin gerektiğinde belediye tarafından satın alınarak kent lokantalarında değerlendirileceğini ve destek ihtiyacı olanlara yardım paketleri şeklinde sunulacağını ifade etti.

Ayrıca Saral, su problemine de değinerek, şehrin sağlıklı içme suyu ihtiyacını karşılamak için doğru arıtma yöntemlerini kullanacaklarını ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla gerçek problemleri çözeceklerini vurguladı. Hasan Süha Saral'ın Bahçecik Mahallesi ziyareti ve Bahçecik Dolmuş Durağı'ndaki şoförlerin sorunlarını dinlemesi, ardından da Sebat Gençlikspor'un maçına katılmasıyla ziyaret dolu bir gün geçirildi.

TAKA/BİROL SANCAK

Boz Ayıların Bahar Uyanışı: Köylerde ve Evlerde Oluşan Zararlar Boz Ayıların Bahar Uyanışı: Köylerde ve Evlerde Oluşan Zararlar

Editör: Birol Sancak