Ekip Listesi: Deneyim ve Çeşitlilikle Dolu

Hasan Yeşilyurt'un muhtarlık için kurduğu ekip şu isimlerden oluşuyor: Eyüp Nas, Murat Koç, Zeki Halezer, Hasan Ali Yazıcı, Şener Uzun Ahmetoğlu, Hasan Keskin, Ramazan Ardunç, Mehmet Süleymanoğlu. Her biri kendi alanında deneyimli ve mahallelerine hizmet etmeye hazır isimlerden oluşan bu ekip, Yeşilyalı'nın her tarafına dokunarak mahalle sakinlerinin taleplerini dinlemeyi ve çözüm üretmeyi amaçlıyor.

Mahalle Halkının Temsilcileri: Katılımcılık ve İşbirliği

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk

Hasan Yeşilyurt'un açıkladığı ekip listesi, mahalle sakinlerinin çeşitli kesimlerini temsil ediyor. Bu da karar süreçlerine katılımın ve mahalle halkının taleplerinin doğrudan temsil edilmesinin önemli olduğunu gösteriyor. Yeşilyalı mahallesinde yaşayan herkesin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate alarak hareket edecek olan ekip, mahallede daha kapsayıcı bir yönetim anlayışını benimsemeyi hedefliyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN