Trabzon'un Arsin ilçesi, sevilen simalardan İsmet Ustaömeroğlu'nun ani vefatıyla sarsıldı Trabzon'un Arsin ilçesi, sevilen simalardan İsmet Ustaömeroğlu'nun ani vefatıyla sarsıldı

Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Samsun, Ordu, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Erzincan İçin Hava Durumu Tahminleri

Karadeniz Bölgesi genelinde, özellikle iç kesimlerde ve yükseklerde yağışlı bir hava bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olması öngörülürken, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı da görülebilir. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde pus ve sis bekleniyor.

Batı Karadeniz Bölgesi'nde, Bulu'nun yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı görülecek. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve sis olasılığı bulunuyor.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nde de benzer şekilde yağışlar etkili olacak. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerindeki yükseklerde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Yine sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve sis olabilir. Ancak, doğu kesimlerin eğimli yamaçlarında çığ tehlikesine dikkat edilmeli.

Hava durumu tahminlerine göre, Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Samsun, Ordu, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum ve Erzincan gibi Karadeniz Bölgesi illerinde, önümüzdeki günlerde farklı hava koşulları yaşanacak. Yağmurlu, bulutlu, parçalı bulutlu ve güneşli günlerin yanı sıra sıcaklık değerlerinde değişiklikler bekleniyor.

vurgulama Bağlamında; bu hava koşulları altında, bölge sakinlerinin dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları önemlidir.

Muhabir: AYŞE SANCAK