Ticaret Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Turquality Marka Destek Programı’na kabul edilen Hekimoğlu Döküm, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Hekimoğlu Döküm olarak; stratejik yönetim, inovasyon, kaliteli üretim ve kurumsallaşma yolundaki başarılarımız sonucunda global Türk markalarını geliştirmek üzere oluşturulan “Turquality Marka Destek Programı’na Doğu Karadeniz Bölgesinden ve özellikle Trabzon’umuzdan kabul edilen ilk marka olmanın haklı gururunu yaşıyoruz”  ifadelerine yer verdi.

Hekimoğlu Döküm Yönetim Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu ise, “Firmamızın kurumsallaşmasına ve dünya piyasalarında rekabetçi olmasına çok destek verecek olan, özellikle dijitalleşme yatırımlarımıza güç ve destek verecek olan önemli bir kazanım oldu” dedi.

AYDIN VE YÖNETİMİ HUZURDA

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, kadın icra kurulu başkanı Ahsen Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Kadın icra kurulu başkanı Ahsen Aydın, yönetim olarak yaptıkları çalışmalarla alakalı Vali Yıldırım’a bilgi verdi.

Aydın, “Sayın valimize nazik kabulleri için çok teşekkür ediyorum. TTSO bünyesinde kadın icra kurulu olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızla ilgili sizleri bilgilendirmek için sizi ziyaret ettik” dedi.

BAŞKAN UZUN’DAN ALKIŞLIK HAREKET

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde bir iş yerinin açılışı gerçekleşti. Açılışa ilçe belediye başkanı Ramis Uzun’la birlikte Cumhur İttifakı’nın MHP’li belediye başkan adayı Barış Öztürk’te katıldı. iş yeri sahibi açılıştan önce konuşma yapması için Beşikdüzü belediye başkanı Ramis Uzun’u kürsüye davet etti.

Ramis Uzun, konuşmasını yaparak, iş yerinin istihdam ile ekonomiye katkı sağladığını vurguladı ve ilçeye hayırlı olsun temennisinde bulundu. Protokol gereği Uzun’un konuşmasının ardından açılış kurdelesinin kesilmesi gerekirken, Uzun alkışlanacak bir hareket yaptı. Programa katılan Cumhur İttifakının adayı Barış Öztürk’e konuşma yapması için mikrofonu uzattı. Uzun, “Barış Öztürk’de aramızda. Onun da duygu ve düşüncelerini almak isteriz” diyince uzun süre alkış aldı.

YETER Kİ İLÇEM KAZANSIN

Trabzon’un başarılı belediye başkanlarından Çarşıbaşı ilçe belediye başkanı Mümin Nuhoğlu’nu itibarsızlaştırmak için ilçede karşılığı olmayan bir kesim tarafından sürekli ayak oyunları oynanıyor.  2020 yılında İstanbul’da düğünde çekilen bir fotoğrafın 4 sene sonra hem de ilçeye yeniden aday ilan edildiği tarihin hemen akabinde ilçede kendini üstün gören kesim tarafından MHP Genel Merkezine iletilmesi ilçeyi karıştırdı.

Dürüst olduğuna her zaman inandığımız ve dürüstlüğünü her platformda dile getirdiğimiz Mümin Nuhoğlu, ‘Gönül verdik ülküye, ömür verdik bu ilçeye’ diyerek, “İlçeme yatırım kazandırmak için gece gündüz demeden çalıştım. Ben ilçeme kazandırmak için mücadele verirken ilçemde beni yalnız bırakan kesim oldu. Yeter ki ilçem kazansın. Mümin Nuhoğlu olarak benim başkan olup olmamam çok önemli değil. Doğru bildiğimden asla taviz vermem. Benim önceliğim ülkem ve milletim. Bu kırmızı çizgimin dışına asla çıkmam” diyor.

ACIDA HÜZÜNDE HER YERDE

AK Parti Ortahsiar ilçe başkanı Selahaddin Çebi, vatandaşların acılı, hüzünlü anlarında hep yanlarında oluyor. Ortahisar belediyesinin fen işlerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevini üstlendiği andan itibaren her an sokaklarda halkın içinde olan Çebi, vatandaş odaklı olmaya özen gösteriyor.

Hane ziyaretleri, cenaze, hastalıkta vatandaşları hiç yalnız bırakmayan Çebi, halkın acısına ortak olup, bir nebze de olsa sırtından yük almaya özen gösteriyor. Çebi, “İnsanların birbirine en çok ihtiyaç duyduğu an kederli olduğu andır. O anında hemşehrilerimizin yanında olmaya özen gösteriyoruz” dedi.

GAYRET BİZDEN, TEVFİK ALLAH'TAN

Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe yönetimi ile bir araya geldi.

Genç "Ülkesine sevdalı milliyetçi kardeşlerimizin gayreti ve desteğiyle Cumhur İttifakımız Trabzon'un her bir yanında en yüksek oy oranına yükselecek inşallah. Gayret bizden, tevfik Allah'tan." dedi.

KTÜ’YE ZİYARET

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafındangeçtiğim ayTrabzon İl Müdürlüğü görevine atanarakhizmete başlayan Hüseyin Mollaoğlu,Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcıya bir ziyaret gerçekleştirdi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı tarafından ağırlanan İl Müdürü Mollaoğlu’na,ziyaret programında Müdür Yardımcıları NurhüdaSeha Sağlam ve İsmail Çolak eşlik etti. KTÜ Rektörü görevine yeni başlayan Trabzon İl Müdürüne, başarılar diledi.

Başkanı Duygulandıran Hediye Başkanı Duygulandıran Hediye

Kariyerinde Sivil toplum örgütlerinde aktif görevler üstlenerek gençlik çalışmaları kapsamında birçok organizasyonun yöneticisi ve sorumlusu olarak görev icra etmiş olan İl Müdürü Mollaoğlu,üniversitesi bünyesinde sosyal hizmet alanında yapılabilecek projeler hakkında KTÜ Rektörü Prof. Dr. Çuvalcı ile görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette ayrıca,sosyal hizmetler kurumu çocuk evlerinde büyümüş olan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde çeşitli birimlerde istihdam edilen personel hakkında görüşme yapıldı. KTÜ ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında geleceğe dair umut verici projeler üzerine fikirlerin ortaya konduğu ziyaret programı fotoğraf çekimi ile sona erdi.

VALİ AZİZ YILDIRIM AĞIRLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Taşan, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.Ziyarette Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Taşan'a  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Hüseyin Mollaoğlu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Serpil Harput, eşlik etti.

Editör: Ayşe Sancak