GÜMÜŞHANE DESTEĞİ ÖNEMLİ

CHP Ortahisar ilçe başkanı Haluk Batmaz ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya Gümüşhaneliler Derneği başkanı Murtaza Eroğlu’nu ziyaret ederek plan ve projelerini anlatıp desteklerini istediler.

G Ü M Ü Ş H A N E

ARKASINDAN ATEŞ AÇTILAR

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçe belediye başkanı Mümin Nuhoğlu’nun arkasından ateş açtılar. ‘Ateş açtılar’ demişsek, silahlı bir ateş değil. İlçede 2019 yılında belediye başkanı seçildiğinden itibaren ilçede inanılmaz çalışmalar da yaptı. O çalışmalarını yaparken, bazı kesim adaptasyon da sorun yaşadı. Mümin başkan nezaketini hiç bozmadan işini yaptı. ‘Siyaseten arkasından ateş açıldı’ o yine de sustu. İlçeye sahil başta olmak üzere bir çok alanda muazzam hizmetler yaptı.

Mümi̇n Başkan

İlçe halkı ile adeta et ve tırnak oldu. Bu satırları niye yazdık. İlçede bazı kesim tekrar aday gösterilen Mümin Nuhoğlu’nu, ilçede sevdiği bir büyüğünün düğününe katıldı diye bilinçli bir şekilde karalamaya başladılar. Hatta MHP Genel Merkezine kadar Mümin başkanı şikayet ettiler. Mümin başkan dik durur, bildiği doğrulardan asla ödün de vermez. Mümin başkanı karalamaya çalışanlar bir yere varamayacaktır. Mümin Nuhoğlu, Trabzon, Trabzonspor ve milliyetçilik çizgisinden asla ödün vermez.

AKŞAM SOHBETİ

Trabzon’da mükemmel bir dostluk vardır. Prof. Dr. Süleyman Türedi, iş insanı ve Ömer Çakıcı iyi bir dosttur. Sık sık bir araya gelirler, sohbet ederler. Önceki akşam yine bir araya geldiler. Sohbet ettiler. Gündemle alakalı değerlendirme yaptılar. Gündemin en önemli konusu da Trabzonspor’du.

S O H B E T

SAĞIROĞLU DEMOKRAT’TAN

Trabzon’un Yomra ilçesinde 3 dönem belediye başkanlığı yapan, ilçede iz bırakan İbrahim Sağıroğlu, 31 Mart yerel seçimleri için kararını verdi. Sağıroğlu, yerel seçimlerde Demokrat Parti’den Yomra belediye başkanlığı için aday oluyor. Sağıroğlu, “Yomra ilçemizde yaptığımız eserler ortada. 31 Mart’ta halkım pası 1 Nisan’dan sonra da ben golü atacağım” dedi.

S A Ğ I R O Ğ L U-1

BABA VE OĞLUNUN VEFASİ

Artvin Güreş İl Temsilcisi mill güreş hakemi Mehmet Külekçi ile oğlu Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı gazeteci yazar Ahmet Külekçi Yusufeli ilçesinde üç dönem Belediye Başkanlık görevini yapan Eyüp Aytekin'i makamında ziyaret ederek ilçeye hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Ahmet Külekçi yaptığı açıklamada " Başkanımız çok zor bir süreçte görev yaptı.Sular altında kalan bir ilçeden yeni yerleşim yeri Yusufeli'de sıfırdan hayata başlamak kolay değil.

Baba-4

Genç Yavruoğlu'nu andı Genç Yavruoğlu'nu andı

Eyüp başkanımıza sabrından gayretinden ve başarılı hizmetlerinden dolayı Yusufeli ilçesini bir evladı olarak teşekkür ederim.Allah kendisinden razı olsun" dedi.. Bu dönem aday olmayan 1 Nisan 2024 itibarıyla görev süresi dolacak olan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin de ziyaretten  dolayı  yaptığı açıklamada "Kıymetli Mehmet abimize hocamıza ve  oğlu değerli kardeşimiz Ahmet Külekçi'ye teşekkür ederim.Yusueli sevdamiz bitmez ilçemize hizmete konumun ne olursa olsun devam edecegim " şeklinde konuştu

MÜSİAD BU TARİHE HAZIRLANIYOR

MÜSİAD Trabzon Şubesi 28-29 Şubat’ta kentte büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Turizm Türkiye İstişare Programı (TÜİT) kentte düzenlenecek. MÜSİAD Trabzon şube başkanı Mesut İskenderoğlu, tüm gücü ile bu programa hazırlanıyor. Program kapsamında Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri. Kemal Akpınar’ı makamında ziyaret eden İskenderoğlu proje ile ilgili bilgilendirme yaptı.

M Ü S İ A D-1

BAŞKAN BULUT, ZİYARET ETTİ

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Suudi Arabistan Ankara Büyükelçisi Fahad Bin Assaad Bin Abdulkareem Abualnasr'ı ziyaret etti. Yapılan görüşmede; ortak öneme sahip konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bulut

BURSLAR ŞENEL’DEN

Gümüşhane merkez ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, beldeye yaptığı hizmetlerle her kesimin takdirini topluyor. Beldede öğrencileri asla unutmayan Tanış, belde ile Gümüşhane arasındaki yaklaşık 25 kilometrelik yol için öğrencilerden 2.5 TL gibi sembolik bir ücret alıyor. Ayrıca her öğrenciye de burs imkanı sağlayan Tanış, öğrencilerin Ocak ve Şubat ayı burslarını üstlenen iş insanı Gültekin Şenel’e, eğitime sağladığı katkılar için teşekkür etti.

Burs

Tanış, “Beldemizdeki öğrencilerimize söz verdiğimiz gibi burslarını her ay hesaplarına yatırıyoruz. Ocak ve Şubat ayındaki bursları iş insanı, kadim dostum Gültekin Şenel, ‘İki aylık burslar benden’ diyerek karşılamak istemiştir. Bizler de seve seve kabul ettik. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize verdiğimiz desteğin her zaman bir fazlasını yapmak maksadıyla görüşmelerimiz ve çalışmalarımız sürmektedir” dedi.

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIM

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Subaşı Mahallesi’ne muhtar adayı olan İhsan Çavdar, “Tek bayrak altında yaşayan, aynı havayı soluyan, iyi günde kötü günde ortak duyguları yaşayan sizler gibi Subaşı Mahallesi’nin bir ferdiyim. Mahallemizi sevgiyle, bilgiyle, hoşgörüyle, uygar ve çağdaş bir yaşam düzeyiyle, herkesi kucaklayan bir anlayışla, eşitlik felsefesiyle daha güzel bir geleceğe hazırlamak için mahallemiz muhtarlığına talibim." dedi.

Çavdar

Editör: Doğukan ÖZKURT