GENEL BAŞKANDAN ZİYARET

Trabzon’un Tonya ilçe belediye başkanı Osman Beşe, Orman Mühendisidir. Ayrıca iyi bir de devlet adamıdır. Beşel’i Tonya Belediye başkanlığına üçüncü dönem seçilmesi dolayısı ile Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz ile Doğu Karadeniz Şube Başkanı Faruk Aksu ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ileti. Beşel, ziyaretleri için teşekkür etti.

BAŞKAN İSTİFA EDİYOR

İYİ Parti Trabzon il başkanı Fatma Başkan, istifa kararı aldı. İYİ Parti’de büyük kurultayı kazanan Müsavat Dervişoğlu’nun ardından partide çatlak sesler Trabzon’da da yankılandı. Partinin Trabzon’daki takım kaptanı il başkanı Fatma Başkan, yönetimi ile istifa etme kararı aldı. Başkan’ın istifası ile alakalı açıklama yaparak görevi bırakacağı kaydedildi.

GENÇLERE ÖRNEK OLUYOR

Trabzon Akçaabatlı Murat Saka, 76 yaşında olmasına rağmen her gün bisikleti ile 50 kilometre yol yapar. Yaşına rağmen sağlıklı olmasını da az yemek yemesi ve bisiklet sürmesine borçlu olduğunu ifade eder. Saka, dün Akçaabat meydanında bisiklet süren gençlere denk geldi. Bisikletli gençlerle sohbet etti. Yaptıkları spordan dolayı tebrik etti.

Haddini Bil Ekrem Başkan! Haddini Bil Ekrem Başkan!

GECE ÖZÇEKİMİ

Trabzon’un Akçaabat ilçe belediye başkanı Osman Nuri Ekim, sprotif kişiliği ile bilinir. Yürüyüş yapmayı da çok sever. Ekim, önceki gece yürüyüşe çıktı. Sporunu yaptı. Komşuları ile de özçekim yapmayı ihmal etmedi. Ekim, “Geceye küçük komşularımla bir öz çekim bırakıyorum” dedi.

TARİHİ İŞBİRLİĞİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk Hava Yolları, Airbus ve Rolls Royce iş birliği ile hayata geçirilen “Stratejik Türkiye Gelişmiş Programı Lansmanına katıldı. Bakan Uraloğlu, “Türkiye Yüzyılı hedeflerimizin gökyüzündeki en güçlü temsilcisi Türk Hava Yolları; 20 Mayıs 1933'te 5 uçak ve 30'dan az çalışanla başladığı serüveninde bugün, dünyanın en fazla ülkesine uçan hava yolu konumuna geldi. İmzalanan stratejik iş birliklerine dayalı niyet mektubunun şimdiden havacılık sektörümüze ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

ÇEBİ AĞIRLADI

Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi Ankara’daki Trabzon Günleri’nde BBP MKYK üyesi Kağan Mumcu, Köprübaşı eski belediye başkanı Sebahattin İmamoğlu ve misafirler Araklı standını ziyaret ederek tenekede pişmiş mısır ekmeğini yedirdiler.

PULAT’TAN TAM DESTEK

Arsin belediye başkanı Hamza Bilgin Ankara’da katıldığı Trabzon Günleri’nde yeniden Refah Partisi Trabzon il başkanı Süleyman Pulat ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Doğukan ÖZKURT