Ajax, teknik direktörlük görevine Francesco Farioli'yi getirerek genç yeteneklere yönelik transfer politikasını sürdürüyor. Bu kapsamda, Trabzonspor'un genç golcüsü Poyraz Efe'yi kadrosuna katmak isteyen Ajax'ın, 7.5 milyon Euro gibi ciddi bir bonservis bedeli önerdiği belirtildi.
Trabzonspor'un beklentisi ise Poyraz Efe için 10 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis talebi olabileceği ifade edildi. Geçmişte Ahmetcan Kaplan transferiyle 9.5 milyon Euro ödeyen Ajax'ın, Poyraz Efe için de benzer bir adım atmaya hazırlandığı bildirildi.

Trabzonspor Taraftarlarından Yönetim Kuruluna Çağrı! Trabzonspor Taraftarlarından Yönetim Kuruluna Çağrı!


Trabzonspor altyapısından yetişen Poyraz Efe Yıldırım, sadece kulüp takımında değil, milli takımda da dikkat çekici performanslar sergiliyor. U19 Milli takımının Azerbaycan'ı 65-0 mağlup ettiği maçta 3 gol atan genç oyuncu, Ajax'ın transfer listesinde üst sıralarda yer alıyor.
Ajax'ın, Ahmetcan Kaplan'dan sonra bir Trabzonspor oyuncusunu daha transfer etmek için kararlı olduğu görülüyor. Poyraz Efe'nin geleceği ve transferiyle ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN