Çaykur Rizespor, başkent temsilcisi   Ankaragücü ile  karşı karşıya geliyor; Avrupa aşkına 3 puan gelsin Çaykur Rizespor, başkent temsilcisi   Ankaragücü ile  karşı karşıya geliyor; Avrupa aşkına 3 puan gelsin

Ilıcalı, yaptığı açıklamada, Abdülkadir Ömür'ün çok önemli bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, onu Hull City'e transfer etmenin kolay olmadığını belirtti. Ayrıca, Abdülkadir Ömür'ün Türkiye'de birçok kulüpten 20'nin üzerinde transfer teklifi aldığını ifade etti. Ilıcalı, Ömür'ün Türkiye'de gösterdiği başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çektiğini ve onun ülkemizin gözbebeği futbolcularından biri olduğunu dile getirdi.
Ilıcalı, Abdülkadir Ömür'ün Avrupa'da kendini görmek istediğini ve dünyanın önemli liglerinde başarılı olmak istediğini belirtti. Ancak genç futbolcunun kendisini Hull City'de parlak bir gelecek gördüğünü de ekledi. Acun Ilıcalı, projelerinin ve işe bakış açılarının Abdülkadir Ömür için cazip olduğunu ve genç oyuncunun da bu nedenle Hull City'e sıcak baktığını söyledi.
Abdülkadir Ömür'ün Türkiye'deki başarılı performansının yanı sıra, Avrupa'da da adından söz ettireceğine inanan Ilıcalı, genç yeteneğin Hull City'de başarılı olacağına inancını dile getirdi.

Muhabir: AYŞE SANCAK