Azizoğlu, Sürmene'nin geleceğini birlikte inşa etmek için yola çıktıklarını belirterek, "Mücadelemizde bizlere güç ve motivasyon verdiniz. İlçemiz, kadim tarihi olan potansiyele sahiptir. Türkiye Yüzyılında ilçemizi daha da ilerilere taşımak için kararlılıkla çalışacağız" şeklinde konuştu.

Aday Azizoğlu, Sürmene'nin sadece bir ilçe değil aynı zamanda bir aile ve bir gelecek olduğunu vurgulayarak, "Güzel ilçemizin her köşesinde yaşayan halkımız ilçemizin gerçek sahibidir. Gece gündüz demeden 37 mahallemizde hane hane dolaştık. Sırada talep, ihtiyaç ve beklentilerinizi en iyi şekilde karşılamak için harekete geçme zamanı" ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları

Azizoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "1 Nisan’dan sonra inşallah görev tevdi edilirse canla başla çalışmaya başlayacağız. Üstlendiğimizin sorumluluğun bilincindeyiz. Yolumuzda sizlerin bize vereceği güven ve destek çok kıymetlidir. Projelerimizi hayata geçirmek için sabırsızlanıyor ve gün sayıyoruz. Omuz omuza çalışıyoruz. Seçimden de zaferle çıkacağız. Sürmene bilir gerçek belediyecilik AK Parti’dir."
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak