Keskin, eski öğrencileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, bu anıyı fotoğrafla ölümsüzleştirdi. Birlikte çektirdikleri fotoğrafın ardından, geçmişteki anılara da nostaljik bir şekilde geri döndüler.

İbrahim Keskin, özellikle Ahmet Metin Genç ile AK Parti'de aktif siyasette birlikte çalışmıştı. Bu buluşma, geçmişteki bağların ve dostlukların hala canlı olduğunu gösterdiği gibi, siyasetteki ilişkilerin de ne kadar derin olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

TİSKİ Daire Başkanı Yusuf Keskin, İlçeleri Ziyaret Ederek Vatandaşların Sorunlarını Çözüyor


Trabzon İl Özel İdaresi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Daire Başkanı Yusuf Keskin, vatandaşların sorunlarını çözmenin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Keskin, Genel Müdür İbrahim Kul ve ekip arkadaşlarıyla birlikte ilçeleri ziyaret ederek sahadaki çalışmaları yerinde inceledi.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı  Basınla Buluşuyor! KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı Basınla Buluşuyor!

Keskin, yaptığı açıklamada, TİSKİ'nin mesai mefhumu gözetmeksizin hizmetlerine devam ettiğini vurguladı. Özellikle Çaykara ve Akçaabat ilçelerinde su alım noktalarında incelemelerde bulunduklarını ifade eden Keskin, "Bir vatandaşımızın sorununu çözmenin mutluluğu bize mutluluk veriyor" dedi.

Bu tür saha ziyaretlerinin, TİSKİ'nin vatandaş odaklı hizmet anlayışını daha da güçlendirdiğini belirten Keskin, sorunların yerinde tespit edilerek çözümü için çalışmaların hızlandırıldığını dile getirdi. Genel Müdür İbrahim Kul liderliğindeki TİSKİ ekibinin, Trabzon'un her köşesinde vatandaşların su ve kanalizasyon ihtiyaçlarını karşılamak için gayretle çalıştığını söyledi.

Ortahisar Belediyesi Kurban Kesim Elemanı Kursu Kayıtları Başladı


Ortahisar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Ortahisar Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenen 'Kurban Kesim Elemanı Kursu' için başvurular başladı. Kayıtlar, 10 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Kursa katılan ve başarıyla tamamlayan kursiyerlere, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verileceği belirtildi. Kurban kesim işlemlerinin uygulamalı olarak anlatılacağı eğitimler, 10 Haziran Pazartesi günü başlayacak ve 14 Haziran Cuma günü sona erecek.

Whatsapp Image 2024 06 07 At 11.11.15

Ortahisar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kurban Kesim Elemanı Kursu'nun Kurban Bayramı'nda yaşanan kazaları azaltmayı hedeflediği ve kursu bitirenler için ek gelir kaynağı sağlayacağı vurgulandı. Kurban kesiminde profesyonel bir şekilde hareket etmenin öneminin altı çizilerek, kursiyerlere pratik bilgilerin yanı sıra güvenlik konusunda da eğitimler verileceği belirtildi. Kurban bayramı öncesinde bu tür kurslara katılarak toplum sağlığı ve güvenliği için gerekli önlemleri almak önem taşıyor.

Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyeleri Belli Oldu

Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni başkanı ve 14 kişilik encümen üyeleri belirlendi. Encümen üyelerinden biri de Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem oldu.

Whatsapp Image 2024 06 07 At 12.06.44

CHP Artvin İl Başkanı Orhan Atan, 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği'ne seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ve Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem'i kutladı. Encümen üyesi seçilen Bilgehan Erdem'in Artvin'i temsil edecek olmasından dolayı memnuniyetini ifade eden Atan, Erdem'in yeni görevinde başarılar diledi.

Uzungöl Yolundaki Çukurlar Turist Trafiğini Olumsuz Etkiliyor

Uzungöl'den yukarı Demirkapı Mahallesine giden Haldizen Deresi boyunca bulunan taş parke yolunda meydana gelen çukurlar, turist trafiğini olumsuz etkiliyor. Özellikle turizm sezonunun başlamasıyla birlikte, Balık Gölü'ne giden Arap turistlerin yoğun olarak kullandığı bu yol, çukurlar nedeniyle sıkıntılar yaşanmasına sebep oluyor.

Kurban Bayramı gibi yoğun araç trafiği beklendiği için, taş parke yolda acil onarımların yapılması gerekiyor. Aksi halde, turistlerin seyahatlerinde aksamalar yaşanabilir ve bölgenin turizm potansiyeli olumsuz etkilenebilir. Yetkililerden, yolun acil olarak tamir edilmesi ve turistlerin güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için gerekli önlemlerin alınması talep ediliyor.

 İYİ Parti İl Eski Yöneticisi Atilla Aşık İstifa Etti: "Yanlış Politikalara İsyanımı Duyuruyorum"


İYİ Parti'nin il eski yöneticilerinden olan Atilla Aşık, yıllarca süren yanlış politikalara karşı isyanını dile getirerek parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Aşık, uzun bir süredir devam eden memnuniyetsizliklerini ifade ederek veda mesajını paylaştı.

Aşık, 2017 yılında Trabzon Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ile başladığı İYİ Parti macerasını sonlandırdığını belirtti ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Mesajında, partideki hesaplarını ve menfaatleri ön plana çıkaranları eleştirerek, dik duramayan, omurgasız kişilere tepki gösterdi.

Genel Başkan Musavvat Dervişoğlu'nun "Yaralarımızı birbirimize saralım, küskünlükleri sonlandıralım" çağrısına rağmen, Trabzon'daki parti yetkililerinin adım atmamasını ve aynı kafalarla atamaların devam etmesini eleştiren Aşık, parti politikalarındaki sapmaları ve muhalefet anlayışını da sert bir dille eleştirdi.

Veda mesajının sonunda, yeni başlangıçlar için İYİ Parti ailesine elveda dediğini belirten Aşık, okuyucularına Allah'a emanet olma dileğinde bulundu. Mesajını "İyi kalın, iyiliklerle kalın" ifadeleriyle noktaladı.

GÜ Rektörü Adaylara YKS'de Başarı Diledi ve Güvenli Bir Sınav Ortamı Vaat Etti

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, bugün gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacak tüm adaylara başarılar diledi. Sınavın sağlıklı ve güvenli bir ortamda geçmesi için gerekli önlemlerin alındığını vurgulayan Rektör Zeybek, adaylara çağrıda bulundu.

Rektör Zeybek, mesajında, ÖSYM Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek sınavların Gümüşhane ilinde de sağlıklı, güvenli ve rahat bir ortamda geçmesi için Sınav Koordinasyon Kurulu tarafından gerekli toplantıların düzenlendiğini belirtti. Adayların yükseköğrenim yolculuğunda önemli bir dönemece girdiğini vurgulayan Zeybek, sınav öncesi, sınav esnası ve sonrasında alınacak önlemlerin titizlikle incelendiği toplantılar düzenlendiğini ifade etti.

Gümüşhane Üniversitesi olarak sınav sürecinde adaylara destek olacaklarını ve sağlıklı bir sınav ortamı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Rektör Zeybek, adaylara başarılar diledi. Ayrıca, sınav öncesinde ve sonrasında alınacak önlemlerin adil ve güvenilir bir sınav ortamı sunmak adına büyük önem taşıdığını vurguladı.

Editör: Birol Sancak