Nurullah Bacı'ya Trabzonspor'dan Forma ve Hediyeler Nurullah Bacı'ya Trabzonspor'dan Forma ve Hediyeler

Maç esnasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a yabancı madde atan C.K. isimli şahıs tespit edilerek gözaltına alındı.

Müsabaka sonrası sahaya ilk atlayan H.Ç. adlı şahsın kaldığı otel tespit edildi, ancak şahıs otelden ayrılmıştı. Yapılan çalışmalar sonucu şahıs Yomra ilçesinde yakalandı.

Müsabaka sonunda sahaya atlayıp korner bayrağını alarak futbolculara doğru koşan şahsın passolig sahibi olmadığı belirlendi. Sahaya giren E.T. isimli şahıs Araklı ilçesinde yakalandı.
076Df0E1 1Baf 4664 8Ad3 1Ff5932247E5

Müsabaka sonunda sahaya girerek Fenerbahçe kalecisi Dominic Livakovic'i darp eden şahsın O.B. olduğu tespit edildi. Şahıs Kalkınma Mahallesi'nde yakalandı.

Sosyal medyada paylaşım yaparak taraftarları havalimanına çağıran T.C.S., K.M., O.O., E.T., ve A.A. isimli şahıslar da yakalandı.

Müsabaka sonrası yapılan kamera çalışmaları sonucunda sahaya girdiği tespit edilen A.S. ve B.T. isimli şahıslar da yakalandı.

Şu ana kadar tespit edilen 12 şahıs ile ilgili adli ve idari işlemlere başlanmış olup, yaşanan olaylarla ilgili inceleme ve soruşturma devam etmektedir.

Muhabir: AYŞE SANCAK