Aydın“Onların her alandaki sorun, istek ve taleplerine sabırla, azimle cevaplar arayıp, çözümler üretiyoruz. Bundan önce ilçemize Ahmet Metin Genç Başkanımız tarafından hizmetler nasıl kazandırılmışsa şimdi bizler çok daha fazlasını kazandıracağız.

Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte Ahmet başkanımızın desteğini alarak birlik ve beraberlik içerisinde el ele, gönül gönüle yeni hizmetleri birlikte gerçekleştireceğiz.  Biz söz verdik mi yaparız. Çünkü icraat, hizmet, belediyecilik bizim imiz" dedi.

Söz Vermiştim Geldim Söz Vermiştim Geldim

AYDIN DUYGULU İÇİN YOLA ÇIKTI

A Y D I N-8

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi Duygulu Mahallesi muhtarlığı için Gökhan Aydın, yola çıktı. ‘Hizmet için geliyoruz’ diyen Aydın, “Bütün mahalle halkımızla beraber biz olarak sorunları birlikte çözmek için adayım.  Kalplere dokunmak için yolculuğa çıktık. Allah mahcup etmesin” dedi. Aydın’ın ekibi ise şu isimlerden oluştu: Lokman Kılıç, Mehmet Birinci, Ali İnce, Zafer Kudu, Ahmet İnce ve Ahmet Çilek.

VATANDAŞLARI DİNLİYORLAR

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak ve beraberindeki heyet Rize’de gezilmedik, gidilmedik yer bırakmıyor. Gün içerisinde SGK İl Müdürlüğü, Ziraat Odası ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ziyaretleri yapan Başkan Çolak, iftar sonrası ise mahalle ve çay ocağı ziyaretlerinde bulunarak seçim çalışmalarını gün boyu ve gece saatlerine kadar sürdürdü. Başkan Çolak, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Arslan ile bölge ekonomisinde önemli yere sahip olan Çay tarımının bugünü ve yarını konusunda istişarelerde bulundu. Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Cemil Çolak ve il başkanı Mehmet Akif Zerdeci İftar sonrası mahalle ziyaretlerine devam ettiler.  İl başkanı Zerdeci vatandaşlara Rize’de belediye başkanlığını kazandığımızda Yeniden Refah Belediyeciliğini daha önce 94 Millî Görüş belediyeciliğini hatırlatarak 1.Nisan sabahı ‘’Nerede kalmıştık diyerek’’ uzman kadrolarımız ile hep beraber özlenen beklenen Rize için yeniden başlayacağız inşallah dedi.

PLAKETLİ VEDA

Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odasında denetim kurulu üyesi olarak görev yapan Kadir Kargı, emekli olunca iş yerini kapattı. Esnaflığı sona erdiği için oda üyeliği düşen Kargı, odadaki görevinden de ayrıldı. Oda başkanı İsmail Baş, Kargı’ya hizmetleri için plaket takdim ederek, “Kadir abimize odamıza vermiş olduğu hizmetlerinden ötürü kendisine teşekkür edip plaketini takdim ettik. Bundan sonraki yaşamında kendisine ve ailesine sağlık ve mutluluklar dileriz” dedi.

MİTİNG KIYASLAMASI

Trabzon’da önceki gün iki açık hava mitingi vardı. Birisi CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Trabzon meydanda yaptığı miting. Diğeri ise Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın ilçede yaptığı miting. İki mitinge kıyaslama yapacak olursak meydandaki Özgür Özel’in mitinginin yeteri kadar ilgi görmediğini söyleyebiliriz. Refik Kurukız’ın Şalpazarı ilçesinde yaptığı miting parti genel başkanının yaptığı hem de ilde olan mitingden daha kalabalık ve coşkuluydu. Bir tarafta aynı saatte ilde yapılan genel başkanlı miting, diğer yanda ilçede belediye başkanı tarafından yapılan miting. Gözlemlediğimiz kadarıyla Şalpazarı ilden daha coşkulu ve kalabalıktı.

CHP ÇALIŞMA YAPIYOR

CHP’nin Maçka Belediye Başkan adayı Musa Bulut ilçenin tek hastanesi olan Ömer Burhanoğlu fizik tedavi Rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek çalışanlar ve hasta yakınları ile bir araya geldi hastanın acil şifalar dilerken, Bu merkezin yapım açılmasında ‘Maçka belediye eski başkanmız Ertuğrul Genç’in hakkını inkar edemeyiz’ dedi.

MİNİKLER FİDAN DAĞITTI

21 Mart dünya ormancılık günü dolayısıyla Trabzon Orman Fidanlık Müdürü Savaş Ayvaz kendisini ziyaret eden öğrencilerle fidan dağıttı ve ‘bunları dikin sulayın iyi bakın ki hepinizin birer dikili ağacı olsun’ dedi.

GÜZEL BİR GELENEĞİ YAŞATIYORLAR

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Çarşıbaşı Erenköy sakinleri tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen iftar programına katıldı. Çarşıbaşı Kaymakamı İsmail Koçdoğan'ın da hazır bulunduğu programda Erenköy sakinleriyle iftar yapan Vali Yıldırım, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğine işaret ederek, " Bugün burada Erenköy sakinlerimizin organize ettiği iftar programıyla bir ara geldik. Hep birlikte feyz ve bereketinden istifade ettik. Her yıl bu etkinliğin yapan Erenköy halkını tebrik ediyorum. Güzel bir geleneği yaşatıyorlar. Bir araya gelme kültürünü gelecek kuşaklara da aktararak birlik ruhunu diri tutuyorlar. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi. Erenköy Mahallesi sakinleri de davete icabet eden Vali Yıldırım’a ve Kaymakam Koçdoğan’a teşekkür ettiler.

Editör: Ayşe Sancak