DİSK Genel Başkanı Artvinli hemşerimiz TAKA’ya konuştu; Taksim’de Olacağız DİSK Genel Başkanı Artvinli hemşerimiz TAKA’ya konuştu; Taksim’de Olacağız

Gedikkaya Mahallesi Sagae Caddesi'nde kanalizasyon hattı tamiratı, Nizamiye Mahallesi'nde abone hattı tamiratı, Osmaniye Mahallesi Afta Konutları'nda kanalizasyon hattı bakımı ve Samanlıkıranı Mahallesi'nde içme suyu hattı tamiratı gibi önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Belediye ekipleri, bu bölgelerdeki altyapı sorunlarını çözmek ve su ve kanalizasyon hizmetlerini iyileştirmek için gece gündüz demeden çalışıyor.

Whatsapp Image 2024 02 01 At 13.19.53 (1)

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri, hava şartlarının da müsaade etmesiyle birlikte çalışmalara hız verdiklerini belirtti. Şehirdeki altyapı eksikliklerini tespit ederek hemen harekete geçtiklerini ifade eden yetkililer, bu çalışmaların şehirdeki yaşam kalitesini artırmaya yönelik olduğunu vurguladılar.

Giresun Belediyesi, halkın sağlığı ve yaşam konforu için altyapı hizmetlerine önem vererek, ihtiyaç duyulan bölgelerde gerekli çalışmaları yapmaya devam ediyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT