Videoda, kendini bataklıkta boğulacak duruma getirip sonra dışarıya çıkmayı seven birinin görüntüleri olduğu ifade edildi. Lethe isimli bir kullanıcı, bu kişinin boğulma fetişi olduğunu ve ölüm riski altında olmanın zevk verici olduğunu düşündüğünü söyledi. Bu durum, "Autassassinofili" olarak adlandırılan bir kink türüyle örtüştüğü belirtildi.

Videoların aynı yerde çekilmediği fark edildikten sonra, Lethe isimli kullanıcı videoyu bulmak için forumları araştırmış. Quicksand Fans adında bir forumda araştırma yapan Lethe, aradığı kişiye burada ulaştığını açıkladı.

Fotoğraf Çektirme Anı Korkunç Bir Sonla Bitti: Yanardağın İçine Düştü! Fotoğraf Çektirme Anı Korkunç Bir Sonla Bitti: Yanardağın İçine Düştü!

BoggyMan'in 2010 yılında aldığı bir kamera ile çekimler yapmaya başladığı ve YouTube'da liste dışı videolar paylaştığı belirtildi. İlk viral videoyla ilgili deneyimini paylaşan BoggyMan, bu kez tamamen batacağı bir video çektiğini ve bundan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Ancak, videoda bataklıktan çıkış anının kesildiği belirtildi.

Son paylaşımını 3 Ocak 2024 tarihinde yapan BoggyMan'in videosu, yeniden dikkat çekmeye başladı. Bu olay, bataklık meraklıları arasında tartışma yarattı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU